Perfumy a różowa galaretka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika żuczek22, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. żuczek22

żuczek22 Forumowy żółtodziób

Witam :)
    Dałam do oaz miłości po 2 sztuki perfum oraz najadłam się różowej galaretki. Teoretycznie zwierzaki powinny mi się wyhodować w 45 minut, jednak nadal jest to 1,5 godziny. Czy ja gdzieś nie doczytałam, że nie powinno się stosować tych dwóch bonusów razem, czy też wystąpił jakiś błąd w moim rozumowaniu lub w grze?

2. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

a zjadłaś tę różową galaretkę przed włożeniem zwierząt do oazy?

3. żuczek22

Tak :) i dodam że ponowne logowanie się nie pomogło.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

żuczek22, dobre pytanie zadał wodnik54, gdyż różową galaretkę należy "zjeść" przed włożeniem zwierząt do oaz miłości :)
    Tutaj proszę poradnik: ..::klik::.. :)
    żuczek22, jeżeli galaretka została zjedzona przed rozpoczęciem hodowli, wylogowanie i ponowne zalogowanie do gry nie zmieniło czasu, zastosuj się do poradnika: Gdy gra nie działa, może wyczyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej, oraz sprawdzenie i/lub aktualizacja AFP pomogą :)

wodnik54, dziękuję za pomoc :)

5. żuczek22

Błąd zlokalizowany :)
    Dziękuję Wam za pomoc, można zamykać ;)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło :)
    Skoro można, zakładam kłódeczkę ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.