perfumeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kolorowaa, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kolorowaa

kolorowaa Czeladnik forum

piszą ,że zrobić mam puder w perfumerii
    a skąd mam mieć tą perfumerie jak nigdzie nie mogę jej znaleźć

nic z tego nie rozumie

czy ktoś mi może pomóc ?

kolorowaa

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Przywieźć Ci ją może exspress :) PORADNIK spójrz też TU

Tabela znajdziesz tu informacje o wszystkich warsztacikach specjalnych, m.in. gdzie możesz je zdobyć :)

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

4. kolorowaa

No dobra , a jak pociąg mi nie przywiezie perfumerii to skąd mam wziąć puder , żeby go oddać 10 szt do misji ?

5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Możesz go kupić na targu, w zakładce "produkty". Chociaż podejrzewam, że ceny będą kosmicznie wysokie ;)
    U mnie nie ma jeszcze żadnej oferty, bo zanim inni gracze wyprodukują zejdzie się, poza tym być może też chcą najpierw wyprodukować dla siebie, potem będą wystawiać.
    Ale na targu jest, a liczba ofert zależy wyłącznie od graczy :) Jeśli cierpliwie poczekasz, niedługo na pewno kupisz. Podobnie jest z każdą nową rzeczą na farmie :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom bardzo dziękuję za pomoc.
    Wszystko już w temacie zostało dokładnie wyjaśnione,więc ja zapytam tylko kolorowaa, czy masz może jeszcze jakieś pytanie?

7. kolorowaa

Ok , teraz wszystko rozumie .
    Bardzo dziękuję za cierpliwość w wyjaśnianiu .

kolorowaa

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również jeszcze raz dziękuję i skoro już nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.