Pełnia fragmentaryczna ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tralanetka, 27 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Mini event " Pełnia" skończył się o 10.00, więc niedługo potem wyłączyłam lapka.
    Wracam i coś mi nie gra. Miasto jest już zwyczajne, jasne. Głowna łąka za to dziwaczna. Częściowo przyciemniona ( skrzydła wiatraka np) a na dodatek mam dalej sklep Jacka.Wejść do niego nie można ( brak dyni w pasku ) Tego to jeszcze nie grali. Czy ktoś też tak ma i co właściwie się dzieje ? Jeśli to tylko błąd u mnie, to wiem...Mam skontaktować się z PT, bo nikt tutaj nie jest w stanie z poziomu forum sprawdzić co się dzieje z grą. Rozumiem, ale może jest jakiś prosty sposób na zlikwidowanie tej niedogodności.

Za ok 2 godz. Halloween a ja się zaczynam obawiać, że na koncie mogą się dziać cuda wianki.

Proszę o pomoc.

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Na początek - wyczyść pliki tymczasowe, pliki cookies :)

3. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Już wszystko jasne. Pliki czyściłam nim zadałam pytanie. Dostałam własnie wyjaśnienie z Pomocy Technicznej.

Dziękuję.

Można założyć kłódeczkę.

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.