pełnia-brak nasion

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rajskafarma, 1 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

dlaczego nie dostałam na start pełni 'nasion' z zerową iloscią?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A kliknęłaś w pełnię na zegarze?? Bo do pełni nie dostaje się roślin, każdy ma tyle ile miał w poprzedniej pełni. Chyba, że coś w całości oddał do misji to dostanie 5 sztuk. Ale wszystkich zero??

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

brak mi tylko tych co mialam 0.... reszte mam z poprzedniej pelni

gram ponad 4 lata... czyli robie wszystko zgodnie ze sztuką... problem dotyczy 3 roslin, ktorych zostalo mi 0 po poprzedniej pelni.. napisalam do pomocy technicznej
    Posty na forum łączymy poprzez opcję "Edytuj"
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 grudnia 2014
  5. SMOD_Atena

Zgodnie z poradnikiem,jeśli z poprzedniej pełni którejś rośliny nie miałaś w ogóle,to powinnaś dostać 5 szt...
    Jeśli nie otrzymałaś,napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej,link znajdziesz pod ramką gry.

6. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

dziekuje, tak wlasnie zrobilam... mam nadzieje ze pomoc tech. przyjdzie z pomoca w tej pelni

7. SMOD_Atena

Jedynie Pomoc Techniczna jest w stanie sprawdzić co się stało i pomóc Ci w rozwiązaniu problemu.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

nie mam juz pytan w tym temacie... zglosilam to, bo moze ktos tez tak ma... czyli nie dostal na start pelni tych 5 szt jak mal 0

9. SMOD_Atena

Jeśli innym Graczom też się cos takiego wydarzy,to zapewne napiszą o tym na forum,albo zgłoszą do PT.Na chwilę obecną nie ma żadnych zgłoszeń,a w związku z tym że nie masz już pytań,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.