PDF do ICM_DoriSani

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdalena, 29 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdalena

magdalena Weteran forum

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam,
    pozwól, że postaram się w tym temacie zastąpić naszą ICM, by ułatwić Ci możliwość kontaktu z pomocą techniczną.
    Nie ma możliwości załączenia jakiegokolwiek pliku w pierwszej wiadomości. Po naszej odpowiedzi możesz załączyć plik (choćby automatycznej o przyjęciu zgłoszenia).
    Wracając do Twojego pierwotnego pytania nie ma mowy o indywidualnym targowaniu się o rekompensatę, gdyż każdy Gracz jest dla nas tak samo ważny. W ogłoszeniu jest mowa jedynie o indywidualnej weryfikacji. Jeśli masz zastrzeżenia do pracy pomocy technicznej lub członków Ekipy, zapraszam do Pomocy Technicznej, zadbamy, by dotarła do ICMa.

magdalena lubi to.
  3. magdalena

magdalena Weteran forum

BA_Czerwona próbowałam załączyć PDF do e-mail z PT, ale odrzuca wasz serwer. Próbowałam przed założeniem tutaj tematu.
    Skoro już napisałam to odwołanie (zajęło mi to kilka godzin) to chciała bym ICM wysłać.
    Wolę w PDF bo wiem, że tekst się nie przedstawi, a korespondencja zawiera kilkanaście e-mali posortowanych datami obrazuje całość sprawy.
    BA_Czerwona gdybym dostała taką informację z PT na początku "o indywidualnym targowaniu się o rekompensatę" to tych dwóch moich zgłoszeń by tu nie było. Może zmienisz forum na PT ;)
    Czekam na inna propozycję przesłania pdf do naszej kochanej ICM.

4. BA_Czerwona

Nigdy nie próbowałam załączyć PDF, ale wiem, że doc się da. Może spróbuj tej opcji?
    Co do korespondencji myślę, że wystarczy podać numery ticketów, by ICM mógł je przeanalizować.
    Na forum już byłam BA, teraz odpowiadam za pomoc techniczną, miejsce mi obojętne, bylebym była potrzebna i mogła działać na rzecz społeczności :)

ogi70, Twój post nie ma nic wspólnego z rozwiązaniem problemu z pdf, więc post usuwam.

magdalena lubi to.
  5. magdalena

magdalena Weteran forum

Spróbuje chodź nie jestem zadowolona.
    Z word to są różne wersje i nie wiem jaki macie w centrali 95, 97, 2003 -czy np: 2013, ja wyślę w 2007, tylko zablokuję modyfikację. Ogólnie z pdf nie ma problemu, każdy to otworzy, wiem, że mi nikt nic nie zmieni, nie wytnie ;)
    Dziwne, że odwołanie od decyzji przechodzi przez "ręce" osób z którymi mam odmienne zdanie.
    Jak uda mi się wysłać i dostanę jakieś potwierdzenie to odpiszę i poproszę o zamknięcie zgłoszenia.

Po zgłoszeniu tematu tutaj serwer wasz pocztowy z moim pocztowym się dogadały.
    [usuwam]

Ja też dziękuję za przychylność, poświęcony czas i pomoc BA_Czerwona.
    Szacun za pracę dla BA_Czerwona
    Kłódeczka i miłych snów.

Treść korespondencji usuwam, gdyż takowa na forum jest niedozwolona.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 maja 2015
  6. BA_Czerwona

Cieszę się, że udało się rozwiązać problem. Twoje posty połączyłam.
    Polecam się na przyszłość, co do przekazywania skarg są to odgórne ustalenia i nie mam na nie wpływu, pilnujemy jednak i jesteśmy pilnowani, by wszelkie zgłoszenia były rozpatrywane jak należy, nawet te, które są skargami na temat naszej pracy.
    Życzę miłej nocy i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.