PD z itemu Fabryka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AdIm, 14 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AdIm

AdIm Okazjonalny autor

Witam mam pytanie odnośnie ulepszenia fabryki . minifabryke mam na poziomie 4 po ulepszaniu z eventu do tej pory pokazywały sie ponat 20000 punktów dzisiaj 17600 o co chodzi ?????

2. Rock

Rock Koneser forum

To ile w danym momencie punktów doświadczenia daje fabryka, zależy od tego jakie akurat masz odpalone bonusy zwiększające PD (z koła, z pnącza, z itemów takich jak np. zwierzęta domowe).
    Prawdopodobnie do tej pory przy sprawdzaniu PD z fabryki zawsze był u Ciebie odpalony jakiś bonus. Dziś widzisz PD podstawowe jakie daje ona na obecnym poziomie. A zgodnie z tabelą, którą można podejrzeć tutaj >>KLIK<< minifabryka 4 daje dokładnie 17600 punktów doświadczenia.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rock dziękuję za pomoc.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

4. AdIm

AdIm Okazjonalny autor

tak mam pytanie w fabryce ilosc punktów jakie otrzymywałem zwiekszyła sie po wykoniu zadam z obecnego eventu ( ulepszenia fabryki otrzymałem 3) i wtedy liczba punktów sie zwiększyła do ponad 20000 a teraz te punkty sa takie jakbym nie ulepszył . Więc z tąd moje pytanie co sie mogło stać ?????

5. SMOD_Atena

AdIm jaką nazwę ma obecnie ulepszona fabryka i jakie są podstawowe PD bez żadnych bonusów?

Tytuł wątku zmieniłam na odpowiedni do zapytania i proszę o tytułowanie wątków tak aby tytuł więcej mówił o zgłaszanym problemie.

6. AdIm

AdIm Okazjonalny autor

witam w tej chwili jest to minifabryka 4 PD 17600 Na początku eventu z tego co paniętam była minifabryka1 i ok 19000 po ulepszeniach a zdobyłem ich 3 podczas obecnego eventu jest minifabryka4 przez pare dni pokazywaly sie 20160 PD(chyba jak dobrze pamietam)teraz nazwa sie nie zmieniła tylko PD zmalało do 17600

7. SMOD_Atena

W takim razie 17 600 PD to właściwa ilość dla itemu Minifabryka 4, 20 000 PD otrzymasz dopiero po nałożeniu 25 ulepszeń z itemu Prosperująca fabryka 6. Jeśli przy obecnie posiadanym itemie widoczna była większa ilość PD od podstawowej to tak jak już wyżej napisała Rock, być może miałeś wtedy aktywny jakiś bonus zwiększający ilość PD.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

8. AdIm

AdIm Okazjonalny autor

Dziękuje był to nie pierwszy Event w którym można było zdobyć ulepszenia i kilka wykonałem wiec w mojej opini jest cos nie tak z naliczania punktów i poziomu minifaktury .Ale i tak dziekuje za poświęconą uwage

9. SMOD_Atena

AdIm to, że wcześniej można było zdobyć ulepszenia dla itemu to się zgadza, jednak tak jak napisałam, dla itemu, który obecnie posiadasz czyli minifabryka 4 to prawidłowa ilość podstawowych PD wynosi 17 600.

Zestawienie znajdziesz w podanej już wyżej tabeli, sprawdź proszę.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.