PD na wyspie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agunia7, 18 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agunia7

agunia7 Forumowy żółtodziób

Witam, mój kurczaczek zadał mi pytanie, czy zdobyte TPD w obecnym evencie, gdy jeszcze nie ma odkrytej wyspy, kumulują się i są dopisywane po jej odkryciu, czy przepadają, bo wiem, że zdobyte złote banany nie przepadają i są dopisywane po odkryciu dostępu wyspy. Pozdrawiam i czekam na odp,

2. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Ciekawe:music: Ale jeżeli nie, to powinno to być wyraźnie napisane , bo przecież event dostępny jest od drugiego poziomu! Swoją drogą skromne te ilości TPD , ale dla gracza rozpoczynającego przygodę z wyspą zawsze coś! na start;)

Ostatnie edytowanie: 18 lipca 2016
  3. kasia_01

kasia_01 Czeladnik forum

też tak myślę, ale przed poinformowaniem kurczaczka poczekam na konkretną odpowiedź jakiegoś Moda

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Wszelkie punkty doświadczenia na wyspę są zapisywane na koncie Gracza. Ma on do nich dostęp po odkryciu.
    Podobnie jest ze zdobytymi umiejętnościami, przepisami w Dzielnicy Rzemieślniczej, zagrodami czy drzewkami.
    Czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc?

5. agunia7

agunia7 Forumowy żółtodziób

Dzięki za fachową odpowiedź, lecę poinformować mojego kurczaczka,
    można powiesić kłódeczkę, życzę miłego dnia

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Kłódeczka zawieszona. Miłego dnia i udanej współpracy z podopiecznymi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.