PD-mentor

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 21 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja nie pytam jak BP zrekompensuje straty mentora który zebrał od kurczaka pd poważania
    Chcę się tylko zapytać czy Wy ekipa napomknęliście o tym twórcom gry że nie wszyscy mentorzy wchodzą na SF (to nie jest obowiązek ) a w związku z tym nie czytali OO o tym przekręcie
    Może szanowne BP niech zrobi w newsach czwartą ikonkę pod tytułem "błędy w grze" wtedy wszyscy mentorzy będą świadomi tego że BP przez 4 dni olało naprawę akurat tego błędu bo musieli poprawić wygląd jabłonki która błędnie miast 5 jabłek miała widoczne 4

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

QQRYQ333, każdy z nas akceptował OWH i jest tam wyraźnie napisane, że gra może zawierać błędy. FA jest grą online i nie zawsze udaje się uniknąć problemów z jej działaniem itp. Natomiast jeśli masz pomysł na ulepszenie gry, zapraszam do tego działu: Zbiór aktualizacji i pomysłów.
    Rozumiem, że błędy są przykre dla Graczy, dlatego też ekipa przekazuje Wasze uwagi i pomysły.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ten błąd przykry na maxa,,wchodzę do szkoły ,,rozdaję prezenty,i wypad,,nie chcę widzieć postępów kurczaków,,szkoda szkoły,,ech

ross2 i foczunia84 lubią to.
  4. kamyczek

kamyczek Okazjonalny autor

Tak - od kilku dni mam to samo . Prezenty wysyłam , piszę , kurczaki awansują na wyższe poziomy , a punktów żadnych . Szkoda słów :(
    Już żadnych nowych kurczaków nie wezmę , bo to ściema , do bani z tym mentorowaniem :(((

ross2 i foczunia84 lubią to.
  5. maluśki

maluśki Czeladnik forum

To chyba większość ma też ten problem - ja również . A PT odpowiada , żeby wyczyścić ciasteczka , reinstalować AFP itd.
    Mam to wszystko zrobione i nadal brak punktów . A na domiar złego nie mam gwiazdek przy sąsiadach , którzy poziomy kolejne zaliczają i PD nie mogę odebrać . Bardzo duże straty :((((

ross2 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem z dopisywaniem punktów poważania w Szkole Farmerów jest znany, programiści pracują nad jego rozwiązaniem i tak jak jest napisane w OO zostanie naprawiony podczas kolejnej aktualizacji : >>>klik<<<
    To wszystkie informacje jakie posiadamy na chwilę obecną w tej sprawie, jeśli otrzymamy nowe informacje do zamieszczenia na forum to zostaną zamieszczone w odpowiednim miejscu.
    Odnośnie PD za przejście sąsiada na wyższy poziom zapraszam do tego wątku >>>klik<<<, tutaj posty usuwam.

QQRYQ333, czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie ?

7. maria170449

maria170449 Czeladnik forum

szkoła mentorów
    kiedy będzie ta aktualizacja

8. SMOD_Atena

maria170449, nie otrzymaliśmy informacji z konkretną datą, jeśli taką otrzymamy przekażemy ją Graczom.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

9. SMOD_Atena

malgorzata1960, wyżej już podawałam link do Oficjalnego Ogłoszenia w tej sprawie, podaję raz jeszcze, zapoznaj się z nim proszę : >>>klik<<<.
    Twój post niczego do tematu nie wnosił więc został usunięty. Bardzo proszę nie zaśmiecać wątku postami, które niczego nie wnoszą.

QQRYQ333, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Dalszych pytań brakxD
    Zrozumiałem dosadnie czym kieruje się BP - tam gdzie nie ma zysku to może naprawa trwać nawet tygodniami :sleepy:
    Brawo BP !!!!!!!!!!!

Dziękuję - można zamknąć

maslane04 lubi to.
  11. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Cóż nie tak to działa, jednak każdy może mieć własne zdanie.

Dalszych pytań brak, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.