PD i SG z eventów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 7 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dobry dzień. Po zakończeniu eventów dopisywane były PD i Sg za pozostałe roślinki / wypadajki / karmę itd. Info o dopisaniu pojawiało mi się w wyskakującym okienku po zalogowaniu lub w ciągu dnia. Od dwóch eventów (dostawa specjalna i pisanki) nie miałem takiego info. Skąd mam mieć pewność, że PD i SG zostały mi dopisane? (a było tego trochę...). Czy gdzieś mogę to sprawdzić? Czy jedynym sposobem ma być zapisywanie stanu konta i sprawdzanie na piechotę? Gra ma być przyjazna i ułatwiać wiele spraw.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Błąd o którym piszesz został już naprawiony. TUTAJ Ogłoszenie w tej sprawie. Natomiast jeśli chcesz mieć pewność, że z poprzednich eventów SG i PD zostały dopisane, możesz napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Poczytałem, dziękuję bardzo za wyjaśnienie. Można temat zamknąć.

4. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Krokodylek75

Skoro wszystko już jasne , temat zamykam .
    Życzę miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.