pawie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _halusia_, 26 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _halusia_

_halusia_ Czeladnik forum

Witam ! Ponawiam pytanie !
    Bardzo proszę o jakąkolwiek odpowiedź dotyczącą pakietu startowego pawi.
    Kosztowało mnie to 65 gwiazdek.Pakiet został wycofany a gwiazdki nie wróciły.
    Proszę nie kierować mnie do pomocy technicznej !
    Napisałam 15-tego lutego_Oczywiście dostałam mailem odpowiedź ,że problem przyjęty.
    Miał być rozpatrzony w przeciągu jednego dnia !
    Trochę czasu minęło !!!:oops:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Z pozycji forum nie jestem w stanie niczego sprawdzić ani zweryfikować. Jeśli wysłałaś zgłoszenie do Pomocy technicznej i problem nie został rozwiązany, to kontynuuj proszę tę korespondencję lub napisz nowe zgłoszenie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. _halusia_

_halusia_ Czeladnik forum

Dziękuje za odpowiedź !
    Niestety miałam zastrzeżone ,żeby ponownie nie zgłaszać tego samego problemu !
    Mimo to otrzymałam ankietę ,czy jestem zadowolona z obsługi pomocy technicznej ????
    Miłego dnia !

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli do tej pory problem nie został rozwiązany to napisz proszę zgłoszenie ponownie.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.