PASZA - Młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika asicazg, 10 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. asicazg

asicazg Czeladnik forum

Hej , czy coś się dzieje w grze? Nie moge nigdzie nic znaleźc ale od rana kręci mi się młyn który nie produkuje paszy . Kilka godzin w plecy . Wrrr

Atomcia lubi to.
  2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zastosuj się do tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Wyczyść ciasteczka flashowe oraz zaktualizuj wtyczkę AFP. Jeśli to nie pomoże, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną, ponieważ z pozycji Forum nie mam możliwości sprawdzenia, co dzieje się na Twojej Farmie.

3. hole!

hole! Forumowy żółtodziób

Ja mam ten sam problem :/

Atomcia lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

hole!, w takim razie zastosuj się do poradnika do którego link podała wyżej SMOD_Atena.

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Młyn działa poprawie.
    Teraz są nowe zasady działanie młyna. Cała produkcja musi się zakończyć abyś widział/a wyprodukowaną paszą.
    W ostatnim biuletynie producenta jest to opisane:

1. Produkcja w młynie
    W przyszłości młyn będzie Wam udostępniał wyprodukowane przedmioty tylko po zakończeniu całego cyklu produkcyjnego. Przykład: jeżeli zdecydowaliście się wyprodukować 5 jednostek super paszy, będziecie musieli poczekać do chwili, gdy WSZYSTKIE 5 jednostek super paszy zostanie wyprodukowane i dopiero wtedy będziecie je mogli dodać do Waszego inwentarza. Przerwanie produkcji spowoduje, że wszystkie wpłacone zasoby zostaną przeniesione z powrotem do Waszego inwentarza. Zachowane pozostaną limity dla wody i nawozu. Przykład: przerwanie produkcji super paszy spowoduje, że woda powróci do Waszego inwentarza, ale jej ilość zostanie ograniczona stosownie do istniejącego limitu (maksymalna posiadana pojemność zbiornika). Po przerwaniu produkcji wyświetlone zostanie oprócz tego okno potwierdzenia.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Anhedrea, dziękuję za pomoc :)
    asicazg, czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Są problemy, ja napisałam już do PT, czas łączny 00.00, na 6 slotów tylko w jednym jest widoczna produkcja, ale czas sie wydłużył, a na wyspie młyn się kręci a w slotach nic nie ma oprócz juz niebawem:cry::cry::cry:

Atomcia i marmlada lubią to.
  8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

babsi6343, jeżeli napisałaś do PT, myślę że tam uzyskasz odpowiedź i wyjaśnienie co się dzieje :)

asicazg, czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

9. tabeh

tabeh Zaawansowany

Mam identyczny problem jak babsi, od wczoraj od 18.00 :( pisałam do PT ale nie ma odzewu. dzis rano dalej sa problemy. Moze to zgłosic oficjalnie? Dali nam kod na młyn w ramach rekompensaty i jest jeszcze gorzej....

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Każdy kto ma problemy z młynem powinien się zgłosić do PT. PT odpowiada na każde zgłoszenie indywidualnie. Jeśli nie ma odzewu, to proszę uzbroić się w cierpliwość, lub sprawdzić folder SPAMu, gdyż może tam odpowiedź z PT się zagubiła. Na forum nie możemy ogłosić czegoś, co nie zostało sprawdzone i potwierdzone przez Centralę.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi na pytanie Autorki tematu zostały udzielone,pozostali Gracze również uzyskali odpowiedzi czy też zostali skierowani do PT.Autorka od kilku dni nie zgłasza kolejnych pytań/problemów,w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.