Pasza dla zwierząt z Bahamaramy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aresik853, 21 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aresik853

aresik853 Okazjonalny autor

Witam, mam takie pytanie. Czy ktoś z graczy miał takie zdarzenie? Produkuję w młynie paszę dla zwierząt z wyspy i kiedy mam już około po 100 sztuk dla zwierzaka, to wszystko mi się resetuje i zostaje po kilka sztuk, a czasami po jednej sztuce. Już dwa razy tak miałam, więc zaczęłam prowadzić dokładną ewidencję zużywanej paszy i ta sytuacja dzisiaj znowu się powtórzyła. Jest to tak dołujące, że zaczynam się zastanawiać czy dalej grać i czy ma to sens. Pasza dla pozostałych zwierząt (nie z wyspy) jest normalna ilościowo. Gdzie ginie moja pasza? Komputer jest oczyszczony (bez ciasteczek i nie ma żadnych wirusów). Wszystko zrobione wg poradnika z forum i jeszcze dodatkowe czynności, więc wina nie leży po stronie mojego sprzętu.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aresik853 witam. Oprócz zużywania w zagrodach czy fabrykach, jedyna możliwość ubywania paszy to sprzedaż na targu. Proponuję zmienić jak najszybciej hasło dostępu, bo jeśli nie Ty to być może ktoś niepowołany zagląda na Twoje konto i sprzedaje paszę na targu.

Tutaj znajdziesz poradnik jak zmienić hasło czy też adres email:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. aresik853

Nie mam wystawionej paszy na targu bo sprawdzałam. Hasło już zmieniałam, ale zmienię ponownie.

4. SMOD_Atena

Poza tym co wyżej napisałam innej możliwości na znikanie paszy nie widzę. Napisz proszę do PT: Pomoc Techniczna, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. aresik853

Przepraszam, ale zapomniałam dodać, że jezeli pasza zostałaby sprzedana, to na pewno wzrosłaby mi illość sianogroszy, a to się nie zmieniło. Taka sytuacja już się powtórzyła trzeci raz obecnie dlatego prowadzę dokładną ewidencję zużywanej paszy.

6. aresik853

Dobrze, napiszę tak jak poradziłaś. Dziekuję. Nie mam więc więcej pytan.

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.