Pasza dla tygrysów.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 9 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Jak to jest? Postanowiłam sprzedać paszę dla tygrysów. Ktoś wystawił w cenie 9022,42 sn. Obniżyłam wartość do 9000,00 sn. i tu problem, ponieważ system sam obniżył mi wartość do 7974,91sn. Dlaczego nie mogę ustawić mojej wartości jeżeli poprzednia oferta jest dużo wyższa?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Rozumiem, ze ta cena, prawie 8000tys jest u cb max? (Bo czasem, jak za szybko wystawiam, to z automatu przeskakuje znow na sugerowaną, ale z mojego błędu ;))

To jest obliczane jakoś procentowo i niestety często tak się zdarza :(
    Prawie jak w normalnym handlu zależy od popytu i podaży, widocznie tamta oferta była wystawiona w innym czasie, czasem ten czas moze niewiele się różnić, ale jest ustalane na bieżąco

W poradniku jest tylko tyle
    UWAGA: wysokość ceny maksymalnej i minimalnej uzależniona jest od popytu czyli zapotrzebowania na dany towar.

3. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Dzięki, wszystko jasne. Miłych snów.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

=kalina= dziękuję za pomoc.

A skoro wszystko jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.