Pasza dla słoni - aktualizacja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania1713, 13 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Mam w młynie (jako druga w kolejne) paszę dla słoni. Wrzucając ją do młyna był stary skład paszy. Czy teraz, po aktualizacji, tak jakby samoistnie zmieniło mi towary które wchodzą w skład tej paszy? Czy jeszcze mam po staremu? Jabłek chyba nie odzyskałam, więc podejrzewam, że jeszcze mi poleci po staremu. Dobrze myślę? Bo nie wiem czy zdejmować z młyna czy nie, a nie sprawdzę poprzez ściągnięcie, bo automatycznie pojawi się później nowa pasza

patrycja9922 lubi to.
  2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Jak już masz ustawioną w młynie paszę, to powinna ukręcić się po staremu. Dopiero jak ustawisz paszę po zmianie, to będzie z innych składników.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli anulujesz produkcję to składniki wrócą do Stodoły, z już wyprodukowanej paszy nie. Produkcje, które czekają w kolejce nie powinny się zmienić, ale pewna nie jestem. Rozpoczynając produkcję składniki są już po zmianie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

patrycja9922 dziękuję za pomoc.

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Dzięki :) Można zamknąć

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.