pasza dla kuki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czubiel, 17 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czubiel

czubiel Okazjonalny autor

Inny skład w poradniku a co innego we młynie, o co chodzi?

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u mnie jest tak samo jak w Poradniku czyli 8 szt flaszowca i po 2szt zielska

3. czubiel

w moim młynie 2 flaszowiec, 4 ziele grozy, 2 krucza paproć i tylko młyn na farmie

4. marmlada

marmlada Fanatyk forum

U mnie można ukręcić 2 rodzaje paszy jedna dla tej z eventu i druga dla tej, która zostanie na stałe.[​IMG]

5. zgree

zgree Forumowy żółtodziób

a ja wogole flaszowca nie dostalam...

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

czubiel, są 2 rodzaje paszy dla kuki. Jedna to eventowa i nią karmimy eventowe zagrody:
    T_pasza.png

Druga pasza (ta z mrocznymi roślinami) to pasza dla zagród, jakie na stałe zostaną w grze. Zwracaj uwagę na to, którą produkujesz.

zgree, na start z pewnością otrzymałaś 4 Drzewa flaszowca. Drzewa te można posadzić wyłącznie na Bahamaramie (Plantacja, Las tropikalny i Kryształowe wodospady). Szukaj ich w inwentarzu drzew będąc na którejś ze wskazanych łąk.

Czy autor tematu ma jeszcze pytania?

-mala159-, dziękuję za pomoc.

-mala159- lubi to.
  7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

czyli to będzie pasza dla stałej zagrody :p a to co ja podałam wg poradnika to pasza dla zagrody ,która zniknie po evencie

8. czubiel

Dziękuję za pomoc, problem polegał na tym że pasza wyświetlała się na pierwszej pozycji a szukałem na ostatniej pozycji jak zwykle bywało , po użyciu lupki jest :)

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Cieszę się, że się wyjaśniło. W takim razie zamykam temat i życzę udanego eventowania:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.