pasza dla kotów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 24 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam.
    Zgodnie z OO od jutra są nowe składniki xD śmiechu warte, do produkcji paszy dla kotów i tu konkretne pytanie, mam w zapasie ponad 200 szt paszy zrobionej jak należy dla kota z mleka teraz mleka nie trzeba więc dlaczego nie przewidziano zwrot mleka do stodoły wprowadzając nowe składniki? Proszę o dopytanie centrali. Odpowiedź że to aktualizacja i mogę dalej "starą" paszą karmić jest dla mnie niewystarczająca, gdyż ostatnio aktualizacje zaskakują prawie tylko na niekorzyść gracza.

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ale co tu odpowiadać. Skoro masz te 200 szt paszy zrobione to jak ją wykorzystasz to będziesz kręcił paszę z nowych składników. Więc o jakim zwrocie mleka mowa skoro pasza jest do wykorzystania??

3. janekkostuchna

mleko, jak wiesz? trudniej wyprodukować i bardziej cenne niż owies czy czarny bez a mleczodrzew daje dwie sztuki co 20 godz!

4. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Co z tego, że cenniejsze. Rozumiem zwrot mleka gdyby paszy wyprodukowanej nie dało się wykorzystać ale jak już ją wyprodukowałeś to teraz trzeba ją wykorzystać i tyle, nikt z powodu zmiany paszy na inną nie odda ci składników z paszy którą masz zrobioną.

agniecha$ lubi to.
  5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

janekkostuchna Twoje pytanie nie wymaga zapytania do Centrali. Wiemy, że "starą" paszę dla kotów będziesz mógł wykorzystać do końca. Nową paszę będziesz produkować w młynie według nowej receptury, czyli z owsa i czarnego bzu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. janekkostuchna

Rozumiem że to pozbycie się problemu !
    Jeżeli tak temat do zamknięcia.

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

janekkostuchna to nie jest pozbycie się problemu.

Możesz mi wyjaśnić z jakiego tytułu miałby Twoim zdaniem nastąpić ten zwrot mleka za "starą paszę"?

Jeśli masz nastawioną w młynie paszę dla kotów to przerwij produkcję i mleko wróci do Twoich zasobów. Jeśli masz zasoby paszy już wyprodukowanej to karm koty w dalszym ciągu, aż pasza się skończy, a nową paszę produkuj po wprowadzeniu aktualizacji z "tańszych" składników.

Producent zdecydował o takiej, a nie innej aktualizacji i nie pozostaje nic innego jak zaakceptować jego decyzję.

Mogę jeszcze w czymś pomóc?

agniecha$ lubi to.
  8. janekkostuchna

Niestety nie możesz.
    A ponieważ nie jest to wątek dyskusyjny, więc trudno w szczegółach wyjaśnić, może tylko to że szkoda zmarnowanego mleka :cry:

9. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

janekkostuchna wątek dyskusyjny w poruszanej kwestii znajdziesz >tutaj<.

Skoro nie mogę bardziej pomóc to zgodnie z życzeniem temat zamykam.

Miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.