Pasza dla kiwi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosikbrunetka, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosikbrunetka

gosikbrunetka Koneser forum

czy ktoś mi może wytłumaczyć sens istnienia tej paszy ? mam zagrodę dla kiwi, ale nie mogę przygotować paszy gdyż brakuje mi wawrzynu ( mimo że mam 93 lvl, co jest wysokim lvl) i skąd mam go wziąć, żeby wyprodukować paszę dla zwierzaków a tym samym ukończyć misje w spółdzielni ?
    A nie zamierzam wydawać tysięcy na zakup jednego zwierzątka, bo mam własną zagrodę i z niej chcę skorzystać

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Pierwsze rozwiązanie to kupno gotowej już paszy na targu (co czynię).

Drugie to wbicie 95 poziomu, bo właśnie od tego poziomu jest dostępny wawrzyn.

TABELA

Poza tym dobrze jest przeliczyć sobie opłacalność produkowania pasz a ich ceny na targu. Jeśli rośliny do ich wyprodukowania są droższe niż sama pasza to lepiej ją kupić. Gdybym miała Ci doradzić to kupuj wszystkie potrzebne Ci pasze a w młynie produkuj tylko Super Paszę. Wtedy będziesz miała i zwierzęta i SP tak bardzo potrzebą do eventów hodowlanych. Oczywiście do tego są potrzebne sianogrosze w dość znacznej ilości.

Ostatnie edytowanie: 22 lipca 2015
  3. Bozenka

Bozenka Zaawansowany

Ewentualnie kiwi dokarm super paszą :)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

5. gosikbrunetka

jak do tej pory skład paszy oraz zagrody były zależne od poziomu roślinki na farmie i naprawdę nikt nie zgłosił tego do producenta gry, że coś jest nie halo ? jak tak dalej pójdzie to będą pasze, w których będą wymagane roślinki ze 100 poziomu na grze....a podobno miało być łatwiej na farmie ;)
    a pytanie brzmi: czy ktoś zgłosił te cuda na kiju do twórców gry ?

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

gosikbrunetka, wybacz ale nie bardzo rozumiem co mielibyśmy zgłaszać?
    Dobór pasz dla zwierząt jest taki a nie inny - tak wymyślili to twórcy gry, jeżeli masz jakiś pomysł na zmiany zapraszam do przedstawienia go w tym dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów :)

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja każdą pasze kupuje na targu, a w młynie SP naokoło kręcę...

8. gosikbrunetka

zamknijcie ten temat bo i tak niczego konkretnego się nie dowiem, jak zawsze wszystko trzeba robić za was. Tylko bany potraficie dawać a na odpowiedź od PT trzeba miesiącami jak nie latami czekać. ;)

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja na odpowiedź PT czekam zawsze mniej niż 24 h i zawsze mi pomagają i wyjaśniają wszystko :)
    a te wszystko co trzeba "za nich robic" to niby co????

***kacper*** i SMOD_Atena lubią to.
  10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

gosikbrunetka, bardzo mi przykro że tak oceniasz pracę moderatorów. Pamiętaj że obrażanie innych jest na naszym forum zabronione, jeżeli masz jakieś uwagi odnośnie mojej pracy - zapraszam do PT z dopiskiem do BA_Chris i BA_Izolda (którzy są moimi bezpośrednimi przełożonymi).
    Jeżeli chodzi o Pomoc Techniczną to pamiętaj że czasem odpowiedzi trafiają do folderu "SPAM" warto więc czasem tam zajrzeć. :)
    Na życzenie temat zamykam, życzę udanego wieczoru. :)

chrumcia91, dziękuje za pomoc. :)

SMOD_Atena lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.