pasza dla anakondy

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 24 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

co wy na to?

1. TAK!!! I TO JAK NAJSZYBCIEJ!!!

2 głos(ów)
    100,0%
  2. W sumie by się przydało

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Proponuję zmianę w składzie paszy dla anakondy. zamiast 4 kur i 2 królików na sztukę wynosiłaby 1 kurę i 1 królika na sztukę paszy. Stan obecny jest nie do przyjęcia, szczególnie, że między zakończeniem hodowli ww. , a poziomem na bahamie, gdzie zdobywamy anakondy, jest przepaść 50 poziomów na normalnej farmie i zwyczajnie już zostały sprzedane. co wy na to?

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Już były wcześniej podobne pomysły. Nikt nie mówi, że to ma być łatwa, niewymagająca gra. Jestem na nie - szczerze mówiąc zarabiam dużo na kurach i królikach. Prawo handlu ;)
    PS. I nawet nie mogę oddać głosu, bo żadna z powyższych odpowiedzi mnie nie zadowala :p

azikowo lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysł na zmianę składników paszy dla anakondy już istnieje tutaj : >>>klik<<<. Zapraszam do oddania głosu w ankiecie oraz zamieszczenia w tamtym pomyśle swojej opinii lub sugestii dla Autora pomysłu. Tutaj zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.