Pasza Bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -eewwaa-, 1 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -eewwaa-

-eewwaa- Okazjonalny autor

witam chciałam wyprodukować paszę na bahamaramie ale nie mogę bo ich nie ma czy to bład gry??? jedynie mogę wyprodukowac paszę dla tygrysów,leniwców,żurawi i mrówkojadów,dodatkowo moge produkowac kanistry.Prosze o sprawdzenie tego i czekam na odp.:)

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A masz odblokowane w świątyni pozostałe zwierzęta?

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Dziękuje graczowi za pomoc :)

Pierwsze pytanie brzmi następująco: "Jaką pasze chcesz wyprodukować ?" , drugim jest pytanie jakie zdał graczy czyli: "Czy posiadasz odblokowany posąg zwierzątka dla którego chcesz produkować pasze?".

Możliwość produkcji paszy na wyspie pojawi się nam dopiero po wykupieniu posągu zwierzaka.

Tutaj warto pamiętać, że mamy dwa młyny w grze. Jeden dla podstawowych planszy a drugi dla bahameramy. Związku z tym, że są to dwa oddzielne młyny nie możemy produkować w nich produkować wszystkiego.

Paszy dla kur nie wyprodukujemy w młynie na bahameramie a z kolei paszy dla słoń nie wytworzymy w młynie dla podstawowych plansz. Wyjątkiem są tutaj najczęściej produkty eventowe, gdzie możemy je produkować w dwóch młynach równocześnie.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

4. -eewwaa-

-eewwaa- Okazjonalny autor

Oczywiście że mam odblokowane wszystkie dotychczas możliwe posągi w świątyni posiadam 287 lewel na bahamie,Mod Kirito dziękuję za wyjasnienie ale już pare latek gram w tą grę :)chciałam wyprodukować dla anakondy,ale teraz patrzę że są aktywne najwyraźniej zostały zabrane na czas eventu z karnistrami :)Dziękuję graczowi i Mod Kirito za szybką reakcję i pomoc.Pozdrawiam temat mozna zamknąć :)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zerknij czy na pewno masz zaznaczone "wszystkie" a nie eventowe np ;)

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Z pozycji forum ciężko odróżnić czy mamy do czynienia z początkującym graczem czy też z weteranem. Dla tego zawsze staram się udzielać pełnej odpowiedzi, tak aby początkujący czytając temat mogli czegoś się nauczyć.

Tutaj informacja od gracza, jest też poprawna. Czasami trzeba zobaczyć zakładki w młynie :) Sam tak kilka razu zgubiłem możliwość produkcji paszy :)

Ciesze się, że wszystko się odnalazło.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.