Pasterz z piekła rodem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pretorianka, 17 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Pytanko brzmi: Jeśli zapis w tabelce wygląda tak, jak poniżej, to zawartość nawiasu odnosi się i do zwierząt zwykłych i hodowlanych z Farmy i Wyspy , czy tylko do hodowlanych z Farmy i Wyspy ?[​IMG]

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) W 3 zadaniu każdej z misji można oddawać wszelakie zwierzaki oprócz tych ze Strefy pełni. W dzisiejszej misji coś nie zaskoczyło ze zwykłymi zwierzakami z Bahamy, ale jak pisałam w wątku eventowym - jest to poprawiane.

Czy masz jeszcze pytania?

pretorianka lubi to.
  3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Po zalogowaniu się na forum najpierw weszłam tu i założyłam nowy wątek. Później zajrzałam do eventowego i doczytałam.Tylko że u mnie, to już po ptokach...
    Dziękuję.
    Można zamknąć.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Za szybko działasz w tym evencie :D Mam nadzieję, że jutro obejdzie się bez niespodzianek...
    Również dziękuję i zamykam temat:)

pretorianka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.