pasek z zegarem przykrywa pasek z herbem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tz23, 10 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

pasek z herbem /a właściwie sam herb/ pokazuje się w trakcie ładowania gry i za sekundę zostaje przykryty zegarem pokazującym aktualne eventy. I tak jest na wszystkich przeglądarkach. Czy ktoś jeszcze tak ma i czy jest na to jakaś rada.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie czasami i herb i zegar znikają całkowicie ale wystarczy kliknąć w ten mały trójkąt aby wysunęły się ponownie i już zostają.
    Spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarek (od początku), jeśli to niczego nie zmieni to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

Próbuję cały czas dostać się do pomocy technicznej, ale strona nie działa

4. SMOD_Atena

Wysłać formularz kontaktowy można na 3 różne sposoby.

Z pozycji gry:

Wywołując formularz z linka pod ramką gry:

lub korzystając z bezpośredniego linka, który znajduje się w wyżej podanym poradniku, wystarczy kliknąć na link: http://supotr.farmerama.com/?action=externalSupport

Żaden ze sposobów u Ciebie nie działa?

5. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

udało mi się wreszcie wysłać zgłoszenie do PT, ale jednocześnie pojawiła się ikonka herbu. Podejrzewam, że to Twoja "sprawka", dziękuję.

6. SMOD_Atena

Nic o tym nie wiem, chyba że jakaś telepatia zadziałała ;)
    A skoro już wszystko jest w porządku i nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.