pasek z wypadajkami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Babusko-, 25 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Babusko-

-Babusko- Forumowy żółtodziób

Witam.

Od pewnego czasu mam problem z paskiem, który wyświetla się po prawej stronie w czasie zbioru, pokazując ile czego nam wypadło. Wcześniej po najechaniu na niego znikał, a teraz nie dość, że nie znika, to praktycznie uniemożliwia wybór rośliny do siewu.

Również serwowanie zwierzakom paszy odbywa się "na oślep" pod tym paskiem (nie korzystam z kombajnów). Na razie w ogóle go wyłączyłam, ale czy jest możliwość przywrócenia go do takiego samego stanu jaki był wcześniej?

Pozdrawiam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wejdź proszę w ustawienia w grze,zakładka ustawienia zaawansowane i zaznacz "wył" przy opcji "włącz animacje zbiorów",tak jak na poniższym obrazku w czarnym prostokącie .

Jeśli masz włączone animacje,niestety nie da się zmienić czasu wyświetlania.

3. -Babusko-

Tak jak napisałam - animację już wyłączyłam. Chciałam dowiedzieć się jedynie, czy można coś zrobić w sprawie znikania/przeźroczystości tego paska, bo lubię widzieć na bieżąco co wypada i w jakiej ilości. Wcześniej pasek grzecznie chował się na chwilę, gdy potrzebowałam coś posiać, od pewnego czasu jednak coś się zmieniło i muszę czekać, aż samoistnie skończy się jego czas wyświetlania.

Ten sam problem dotyczy zresztą farmy mojego męża.

4. SMOD_Atena

Tak to prawda,od jakiegoś czasu pasek pojawia się na dłużej i jest bardziej uciążliwy.Ja na mojej farmie używam kombajnu,więc aż tak bardzo mi to nie przeszkadza,ale czasami jak chcę sprawdzić czy wszystkie zwierzaki dostały wodę,a na zagrodach akurat jest pasek,to najeżdżam na niego kursorem i znika,albo ostatecznie przechodzę na następną łąkę i wracam.Innego sposobu niestety nie znam.

5. -Babusko-

Dziękuję w takim razie za odpowiedź:). Więcej pytań nie mam - można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.