Pasek postępu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jankagojtowska, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jankagojtowska

jankagojtowska Czeladnik forum

Od dłuższego czasu nie widzę liczb na pasku ,nie widzę ile mam zrobionych produktów np. w piekarni nie widzę czasu na pnączach ,pisałam do pomocy technicznej ,i nic zaznaczam że ciasteczka wyczyszczone przeglądarka dobra

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie otrzymałaś odpowiedzi od Pomocy Technicznej? A sprawdzałaś folder ze spamem w swojej skrzynce pocztowej? Zapoznaj się także z tym wątkiem INFO: Wpisanie adresów e-mail na białą listę :) Odnośnie Twojego problemu dotyczącego braku wskazówek w grze, czy masz włączone wskazówki w ustawieniach swojego konta w grze? Jeśli nie, to włącz je proszę. :)

3. jankagojtowska

jankagojtowska Czeladnik forum

Wygląda na to że miałam wyłączone wskazówki ,a ja chciałam wyłączyćtylko ten pasek pionowy z bonusami ,dziekuję za pomoc

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Proszę bardzo, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)
    Pytań nie widzę, więc zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 grudnia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.