pasek ogólny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 10 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam mam pytanko..
    indywidualne zadanie ukończyłam...czy za to otrzymam jakąś nagrodę...???
    a na pasek ogólny ile trzeba dać równowartość aby zakończyć...
    Proszę uprzejmie odpowiedzieć mi po "chłopsku:"
    Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 10 września 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Za ukończenie zadań indywidualnych otrzymałaś nagrody z kolumny środkowej na poniższym obrazku, które wymienione są pod wartościami indywidualnymi :

Czyli za wykonanie zadania 1-go po oddaniu bobrów o wartości 50 000 SG : 150 PD x lvl, 1 x chutnej marchwiowo-jabłkowy, 60 x perfumy, Naklejka "Pracowite bobry" , itd....

Suma wartości ogólnej ( globalnej ) na jaką muszą oddać bobry wszyscy Gracze znajduje się w ostatniej kolumnie i dla 1- go zadania globalnego jest to wartość : 16.250.000.000 SG i za to zadanie wszyscy Gracze otrzymają item " Zabawa w kopanego " , itd....

Również pozdrawiam.

Czy zrozumiale to wytłumaczyłam czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Serdecznie dziękuję...

4. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

wiec gdy pasek postepu jest juz za pierwszym itemem to wszyscy go dostaniemy czy dopiero po zakonczeniu zadania

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-monikach81-81, nagrody z poszczególnych zadań globalnych czyli itemy i rząd chmur dostaniemy jak wszystkie etapy będą zakończone. Zadanie 1-e, w którym jest item "Zabawa w kopanego" już jest zaliczone, ale item otrzymamy dopiero po zakończeniu eventu, tak jak jest to napisane w oknie eventowym w grze " Ogólne nagrody -dostępne po akcji ". Po zaliczeniu kolejnych zadań globalnych czyli po oddaniu bobrów o wymaganej wartości będą zdobywane kolejne itemy i rząd.
    Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku : >>>klik<<<.

Bardzo proszę i skoro wszystko już jasne to życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.