parodia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pietrucha63, 9 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pietrucha63

pietrucha63 Forumowy żółtodziób

dlaczego to wszysko to wielka ściema z tymi wypadajkami jestem na 224 poziomnie no i ten ewent karnawałowy te wypadajace papiery brakuje mi zaledwie 9papierów i niewypadaja czy tu chodzi o kase zeby kupowac ze sklepu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wypadanie przedmiotów jest losowe. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem, jak zwiększyć szansę na wypadanie przedmiotów : >>>klik<<< oraz do lektury wątku z rozmowami gdzie Gracze na bieżąco udzielają rad i zamieszczają swoje spostrzeżenia na temat eventu : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie techniczne ?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czytaj porady graczy na forum, a jest ich abaardzo duzo a wtedy bedziesz wiedziała jak łatwo szybko i przyjemnie skończyc kazdy event ;)
    224 poziom-tyle poziomow przeszlas i nie wiesz jak konczyc eventy? ;) Bez urazy ale nie chce mi sie wierzyc ze masz taki poziom...

4. SMOD_Atena

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

Domyślam się, że Autor/ka podał/a poziom z wyspy, bo na farmie mamy tylko 200.

pietrucha63, czy masz jeszcze jakieś pytania odnośnie wypadających przedmiotów ?

chrumcia91 lubi to.
  5. SMOD_Atena

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.