Opinie Parada pawi

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ja bym tego nie robil;)
    to tylko jedno pole..podejrzewam ze bedzie lepszy item i to na na 4 pola i do tego tanszy;)

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A już byłem pewien, że robię.
    Teraz zwątpiłem.

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Uff to mi ulżyło xD
    Dzięki xD

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

ee nie ma to tamto, musi być złoty tron żeby kupa byłaxD znaczy ten od Cysorza:p

Cysorki kibelek rządzi :p

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Na (itemowym) tronie ?
    xD:cry:xD

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Mam wyobraźnię 8)xD
    Poza tym jak za zasłonką prysznicową to nie widać 8)

No dobra, więc pawie odpuszczam czyli już znikam z wątku bo zaraz ścierką zarobię za OT ;)

7. Alairë

Alairë Generał forum

Tym co zdecydowali się jutrzejszy event zrobić, życzę efektywnego puszczania pawi... w ruch :D
    Mimo niewątpliwie kuszącej nagrody w postaci dozownika ekskrementów xD.
    Może jestem jakaś dziwna, ale - wchodzę w to ;).

8. robaczek1234

robaczek1234 Okazjonalny autor

mnie tron kojarzy się z ustronnym miejscem gdzie wszyscy chodzą piechotą

gretag, ross2 and bari06 like this.
  9. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

mysle , ze na 1 bb sie nie skonczy moja droga :paleeee ze wzgledu na zabawe i na deficyt owych kurnikow u Ciebie nie przyjme swojej nagrody za wygrany zaklad:pba! nawet podaruje Ci lepsiejszy kurniczek niz zakladowy bez wzgledu na to kto wygra tylko sowe skrobnij ;)a co ,ma sie ten gest 8)

w koncu bede niedlugo potentatem kupy na skale swiatowa xD:cry::cry:

10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

A mnie się marzy cesarski tron :inlove: więc jak najbardziej wchodzę w to:D .

11. ross2

ross2 Komandor forum

Tez w to wchodze a jak ,event robie w calosci ale od razu nakladam zaslonki na te itemy bo nigdy nie mam zamiaru bawic sie nimi w baloniku klopot wielki a trud daremny jak dla mnie .

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

event bede robić, tylko mi 77 sztuk superpapu zabraknie zeby calosc skonczyc....ale to jutro pomysle co najrozsądniej i za ile kupić :p poki co jestem padnięta po cieżkim weekendize i 640 km dzis za kolkiem...
    pawie kolorowe planuje zakupic na targu czekając na okazje xD

ross2, bari06 and gretag like this.
  13. magda1512

magda1512 Komisarz forum

Najlepszy jest itemik:D. Powinni go nazwać NOCNIKxD nawet kupę daje:p a an dodatek od koloru do wyboru jaki kto chce.;)
    A tak poza tym evencik tak jak każdy inny hodowlany, Chciałbym mieć te różowe pawie.:inlove:

14. Nutka

Nutka Komandor forum

Jestem wyjątkowo dobrze nastawiona do tego eventu :p. Zaskakująco mało paszy jak na hodowlany :D. Pawi nie mam za dużo, bo tylko 525, ale po sklonowaniu może wystarczy na cały event. Jak zwykle najbardziej mi się podobają czerwone wersje zagród i warsztatów :p. Mam nadzieję, że uda się mi je zdobyć w evencie, bo z klonowania to u mnie raczej marne szanse ;).
    Ale stwierdzam, że pomarańczowe zagrody pawi wcale nie są pomarańczowe :D. Jak dla mnie są bardziej różowe od różowych :D, ale niektórzy mówią, że ja mam problem z kolorami, to może mają rację ;)xD.

15. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

marzenie :peventowe....puścić różowego ptaka:inlove: i to na tronie cesarskimxDxDxD

16. Jacper

Jacper Okazjonalny autor

mie moge wrzucic do oazy pawi dlaczego

17. magda1512

magda1512 Komisarz forum

To musi być SUPER i to bardzo SUPER pasza:p a raczej woda ognista;) na takiego ptaka na tronie.
    Potem przemowa mój Ci On jak się będzie go ściskać i przytulać bo taki piękny xDxDxDxDxDxD

Bo to dopiero od jutra.

18. gadek

gadek Fanatyk forum

Bo eventu jeszcze nie ma ;)

Tomek na ćwiczenia Cię odeślą;)

ross2, bari06 and gretag like this.
  19. magda1512

magda1512 Komisarz forum

Nie odeślą to mnie ta pasza ognista zamroczyła ( mam imieninki)

A nie czerwonego dużego????xDxDxDxDxD
    Ps A jakiego ptaka chcesz puszczać?:p:p:p:p

20. gadek

gadek Fanatyk forum

A chyba,ze tak,ale widzę,że pomroczność minęła i posty połączone ;) Wszystkiego dobrego zatem :)

A wracając do eventu to ja qpkowy item chcę,jeden jest to i drugi do pary się przyda,a z chmurek też mi qpka leci tak, że nie ma gdzie gumiaka postawić:D

Thread Status:
Not open for further replies.