Opinie Parada pawi

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pawie mam, super paszę mam, BB jutro od 14.00, tylko po dżokera trzeba się na drzewo wdrapać, jakieś nagrody po drodze wpadną, no to żyć nie umierać. ;):)
    Mnie się podoba, wchodzę w to. :D
    Wiem, wiem, trzeba uważać, żeby nie wdepnąć. xDxDxD

2. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Przynajmniej nikt się nie będzie mógł czepiać, że wypstrykał SP i "guano" z tego ma... bo na wstępie uprzedzili, że tak będzie :inlove:

3. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Kurcze, u mnie trochę skromnie. 600 pawi i na chwilę obecną 204 SP. Z misji 'Co za ulga' wycisnę jeszcze 100 paszy, bo do kompletu składników brakuje tylko bombek. Pewnie jeszcze 50 SP z różnych misji będzie, ale to i tak wszystko na styk...

ross2 and gretag like this.
  4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Melduje posłusznie że poczytałam i pewnie zrobię, bo czemu by nie, zapas sp jest, nie dałam się zrobic w ostatnie bb :p kolejny kupiaty item poza koszmarem, cos jest na rzeczy, czy tak teraz juz nam będą guano dawać? ;) dobrze, że chociaż pd ma przyzwoite, no i banany do wygrania i to całkiem niemało ;)

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

tylko albo az...bombki tanie nie sa na targu :oops:

zapas paszy sie zgromadzil bo entuzjazm juz nie ten to machne event rutynowo.

6. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Witam

Sp trochę mam ale nie wiem czy będę robić cały event ..pawi około 300 szt ...zobaczę jakie będą przeskoki przy klonowaniu jeśli takie jak do tej pory czyli kolejny w tabelce plus podstawowy to odpuszcze i zrobie tylko pierwsze 7

misje pewnie będą u mnie należeć do tych które powiększą pasek zadań w spółdzielni zaliczane do nie wykonalnych czy nie robionych

no chyba że się w końcu nauczę zarabiać sg na farmie xD
    co prawda dostałam kilka rad od przesympatycznej farmerki za co ślicznie dziekuje ale i tak marnie mi to idzie

w końcu jestem kobietą i wole wydawać sg jak je zbierać xD

7. Widełki3

Na moim kosztują podobnie jak bugenwilla (nawet tańsze), więc po prostu wymienię 8)

Nutka, ross2, gretag and 1 other person like this.
  8. grachaj

grachaj Okazjonalny autor

Oj nie narzekajcie na ten "prezent" z itemu....Pamiętajcie o jednym...."Kupy nikt nie ruszy" ;)

9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ewencik robię jak zwykle pawi 1100 i paszy też troche jest

10. ankagdw

faktycznie potaniały.ostatnio jak patrzylam byly dwa razy drozsze niz w chwili obecnej;)

zastanawia mnie po co ta kupe dali jako bonus itemu...kupa na targu po 1,6 sg...czyli wartosc tej kupy z najwyzszego itemu to okolo uwaga:19sg ...no szał . nie wiem czy z bogactwa mi sie tu i ówdzie nie poprzewraca...:eek:mogli dac te 20 sg jako bonus przynajmniej na targ nie trzeba by bylo latac z kupa...(i tak nie bede latac) :pxD:cry:

11. Widełki3

W trakcie eventów siewnych kupa drożeje albo jej zwyczajnie nie ma na targu. Wtedy taki goowniany item to skarb :p

Nutka, ross2 and gretag like this.
  12. ankagdw

jak ktos uzywa...:p12 sztuk tez wiosny nie czyni .magazynowac nie ma jak ..ehhh ciezka dola farmera:cry:xD:cry:

13. Widełki3

Może wyjdzie cała seria w brązie. Ten item z koła też daje kupę.:D

14. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Myślę ,ze jeszcze kilka eventow i przy najbliższym G&T nakładkowe puszczą.
    Do tej pory-1 item = 1 licencja
    Teraz 1 item/podstawa+ 4-6 nakładek/ = 5-7 licencji
    Rachunek jest prosty a kto jak kto ale ONI kasę potrafią zarabiać/wyciągać/-.-

15. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Strzelam, że w tym evencie będzie jeszcze raz baby boom także nie będę się spieszyć żeby jutro zrobić wszystko na spokojnie sobie poklonuje, a nóż nożyczki może wpadnie coś więcej niż jak zazwyczaj u mnie max jeden szaleńczy przeskok xD póki nie zakończę wszystkich zadań zdecydowanie odpuszczę sobie miksowanie zwierzaków bo zazwyczaj tyłem mi to później wychodzi:wuerg:a po co psuć sobie niepotrzebnie krew:D

16. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Fajny evencik i napewno robięxDSP jest moc jest do dzieła;)xDxD

ross2 and gretag like this.
  17. ankagdw

zakladam sie z Toba o pomaranczowy kurnik ,ze dadza 2 razy bb a nie jeden raz;):p

18. gadek

gadek Fanatyk forum

To ja dołożę żółty,ze będzie w piątek;)

19. ankagdw

jedno bb juz mamy jutro .w weekend drugie na sto procentxDa jak cos zle pojdzie(malo zakupow) to i w pon/wt niewykluczone:cry:xD:cry::cry:

20. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Normalnie mam tak mało kolorowych kurników w pasku, że aż się cieszę na wygraną xD w sumie po co mi nagrody z eventu jak i tak najlepsze zgarnę z zakładu xD

Thread Status:
Not open for further replies.