Opinie Parada pawi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. małgoos

małgoos Cesarz forum

Własnie ekipa zapomniała szukam watku z zyczeniami od rana i cisza

2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :)
    U mnie na targu od początku ewentu szaro w pawiach :wuerg:, ale w TB trafił mi się Basen z aksolotlą :inlove: mój pierwszy :D.

3. jwilczewska5

jwilczewska5 Mieszkaniec forum

event skończyłam - z drzewek same starocie

a TB po papugach, i pandach jest basen z aksolotlą :p:D - jeszcze nie miałam - hura

Nutka lubi to.
  4. babula40

babula40 Komandor forum

Wszystkim panom i chłopakom w dniu Ich Święta ,moc życzeń :inlove::inlove::inlove::inlove:

Miksy z cofkami ,szkoda SP :mad:

gadek, bacowa70 oraz olkaa001 lubią to.
  5. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Właśnie sprawdziłam co mi wyszło z zagród i zaskoczenie... moje pierwsze hipopotamy8). Jakiś szczególnie łaskawy dla mnie ten event, oprócz hipciów i tych dwóch jodeł o których pisałam używając zdobycznych wejściówek wylosowałam różowy staw z rybami, legendarny koszmar, nietoperza draculę i 24h kombajnu xD. Ostatnio z nagród był głównie badziew, a tu proszę jakie okazy:inlove:

Nutka i zuzia12ch lubią to.
  6. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam farmerów klonujących w pocie czoła. też się bawię. w evenciku 1-sze kółeczko jest a z ts tradycyjny szok - najlepsze rokitnik XXL. czuje się rozpieszczony jeśli zrobię dalej to pewnie na baha dostanę leniwce lub papugi z ,,+". w znoju z widłami do gnoju i tak [ciach] znaczy gumiaki. pozdrawiam i pilnujcie oaz ;)

Post edytowałam i wyciachałam co trzeba, bo nawet wykropkowany może być uznany za mało elegancki wyraz.
    Mod Yasmina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 marca 2017
  7. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

I po sprawie, event zrobiony, :) przeskoków za specjalnych nie było, także już pod koniec decydowałem się na bezpieczną opcję (po 4 z jednego poziomu), ale za to jest kilka dżokerów na lepsze czasy na sprzedaż. :) A tymczasem skupię się na zarabianiu, bo w dalszym ciągu ogoniaste po 16 tys. ;) Co do Ts'ów to: grusza anjou, rokitnik XXL, bugenwilla, tarnina XL i oliwka XXL, także jak dla mnie zacnie, zagród jeszcze nie wystawiam, niech oczekują na pozwolenie na budowę. :p

Ostatnie edytowanie: 10 marca 2017
  8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

A mnie licho podkusiło robić drugą rundę;)
    Nawet nie wiem, czy dam radę.

9. gadek

gadek Fanatyk forum

W ferworze pawiowania zapomniałabym zdać raport,co za niedopatrzenie:D
    event skończony,tron postawiony;)

10. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Dasz dasz, bo kto jak nie Ty? ;) Fajnie że się zdecydowałaś, nie ma to jak usiąść na cesarskim tronie i zrobić 12 sztuk nawozu,:p a wspomnienia, bezcenne. ;)

Nutka, abc2016 oraz -rybka24- lubią to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja powoli kończe evencik kolorując kukułki-w końcu kończę misje z nimi :D dopiero pnącze uruchomiłam....jakoś zapomniałam o tych misjach

Ciapciak1703 lubi to.
  12. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Podobno dla wspomnień warto żyć :D
    Te akurat niekoniecznie, ale jak się powiedziało A...;)
    to wypada powiedzieć B ;)
    Jutro powalczę :p

13. elżbietka48

elżbietka48 Okazjonalny autor

witam ,co mi daje wybieg solo?

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Możliwość znalezienia odpowiedzi w FAQ

Ciapciak1703, gadek oraz wolf031973 lubią to.
  15. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Motyla noga! Znowu kupiłam pakiet xl super paszy! Klonuje te nieszczęsne pawie (na misje) i kukułki (zbieram na różowa zagrodę). :eek:

16. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Jednak trochę poklonowałam..... a jakie efekty? Idę się powiesić -.--.--.-
    Szkoda SP na to 8)

winiulka lubi to.
  17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pomarańczowa zagroda pawi wybudowana. Nie zdobyta z eventu. Na pomarańczowe wachlarze też mam pawie / kupione, a co..?/ Czy je wybuduję, czy może .. sprzedam te co mam to zobaczę jutro ? Kolejna fabryczka w pasku mnie nie interesuje :D

Ostatnie edytowanie: 11 marca 2017
  18. abask

abask Fanatyk forum

Jaaa... Nie idzie zbierać z oaz. Tylko ptaki latają i latają... 3 nawet zdechły a pewnie były to Robin Hoody i kto mi teraz je odda?

19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no to tylko ja zostałam ze zrobioną 1 rundą ?

i pierwszym pucharkiem w drugiej xD

na moim tronie kupy się nie zrobi xD

gadek lubi to.
  20. stokrotka891

stokrotka891 Czeladnik forum

co takie niskie ceny pawi hodowlanych? jakieś wieści o ich zwiększeniu?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.