Opinie Parada pawi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

E tam,ja mam kombajn na pilota,siądę na tronie,a on będzie śmigał:pxD

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie nic nie ma , ale myślę , że się ruszy .
    Ten róż faktycznie im nie wyszedł , ale czerwona już tak - ładna jest
    Super , trzeba sobie życie ułatwiać i uprzyjemniać . Ja sobie tron na wyspie postawiłam między drzewami , super się odpoczywa .

3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Dziękuję za klonowanie, nie robię :)

babula40 i aankaa_66 lubią to.
  4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na co chore...? Do weta z nimi, i to szybko 8)

Z nudów zrobiłam pierwszą rundę... niestety na nudę to nie pomogło.
    Jutro machnę resztę, kompletnie bez sensu.
    Herezję napiszę: to ja już wolę sianie, przynajmniej coś się dzieje -.-xD

5. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

piochuf

Post usunęłam ,nic nie wnosił do tematu.

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to ja poprę też wolę sadzić :D jest ciekawiej emocje wypadnie nie wypadnie.... a tu klonowanie potem nudy.... :sleepy: coś bym porobiła ale nie ma co. Więc z nudów próbuję coś zarobić. sieję sobie pszenicę xD tak to wygląda moi mili na urlopie wychowawczym :D

czerwona zagroda tez fajna ale pomarańczowa jest super lubię fiolet i te maski :) fajna

7. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Witam farmerską brać. ;) Dzisiaj trochę przewertowałem misje i po porannym opchnięciu stadka świeżo wyklutych pawi zdobyłem na tyle SP, że mogę śmiało stawać w szranki jutro do BB, (swoją drogą 3 dniowego, ale nas rozpieszczają, no ale SP musi się sprzedać w końcu:p) także event jutro się zrobi, miło. :) Jak na razie rozsiadam się na imponującym tronie i kontemplując bacznie obserwuję moją pawią farmę. ;) (swoją drogą oczopląsu idzie dostać od tego nagromadzenia tych luster):p

8. xBabciaEwa

Wsadziłam 4 duchy do oazy , tak z ciekawości co wyjdzie , no i wyszedł 1 , a 3 się rozpłynęły jak to duchy :)

9. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Na targu pustki, nie idzie kupić żadnego pawia a polować godzinami też mi się nie chce.
    Pierwsza runda zrobiona, mam ochotę na drugą, ale za mało SP na klonowanie, starczy tylko na odznaki.

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja miałam to samo z 4 duchów= 1 duch i 2 zwykłe ;/ a z 4 asów = 1 as i 1 duch, mix 3 zwykłe + 1 duch= 1 duch i 2 zwykłe

xBabciaEwa lubi to.
  11. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ceny zaczną sie podnosić dopiero jak famerzy zaczną te pawie wystawiać, jak wszyscy będziemy czekać aż ceny pójdą w górę, to możemy czekać do świętego nigdy ;)
    żeby cena rosła musi być jakis ruch, nie da się inaczej ;)
    jakieś tam duszki pojedynczo wystawiam, nie za dużo, bo zamierzam na kolejnym bejbibumie troszke pomalować jeszcze ;)

12. xBabciaEwa

Wystawiłam tego ducha , co mi z oazy nie dawno wyszedł , rany mignięcie i już go nie było , czyli ludki polują na okazje .

13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

test miksow wysokiego ryzyka(poza BB)..
    nie jest zle..:)

14. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

U mnie wczoraj z klonowania nic nie wyszło Na samą myśl net zastrajkował i nie mogłam wejść na fermę czyli nie załapałam sie na BB no ale jutro kolejne tak więc zobaczymy co z tego wyjdzie :) No chyba ze znowu bedzie strajk netu :p

ptaszynka87, AngelGina oraz Nutka lubią to.
  15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Oglądałam szare ikony pawi w hodowli na targu i cud. Podświetlił mi się dżoker. I zdążyłam !! Za ok 300 tys. nabyłam xD

edit: Norbi szacun. W życiu bym się nie odważyła na takie miksy. Aleś nahodował tych dżokerów :)

16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

z sadzonek: kawahaki xl i xxl, oliwka xxl, jarząb xl i bungenwilla

xBabciaEwa lubi to.
  17. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Czerwona zagroda pand, żółta tkalnia, pandy czerwone, hipopotamy - czyli nie jest źle...
    Tron stoi i jak każdy poważny tron daje wielką qpę
    Nie wystawię pawi taniej, niż będą chodziły normalnie... czekam...

AngelGina i Mariolka7214 lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja wczoraj kupiłam wsio co potrzebowalam do eventu, poklonowalam kilka pawi ale nic nie wyszło ciekawego więc zaczelam wrzucac kukułki, zaległe misje jeszcze czekają xD
    jeszcze nie skończyłam całego eventu bo BB mi zabrakło haha także jutro skończę
    z drzewek dostałam glicynie, grusze xxl, bugenwille, jodłe xxl i kowhai xl :)

AngelGina lubi to.
  19. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

z TS z drzewek dostałam dzisiaj kowhai Xl, i kawhol xl, i kawhol xl i....kawhol xlxD no i jeszcze jarząb Xl. Można to jakoś zareklamować??;);):p

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Ja sobie tylko jedno okrążenie pykłam,na więcej szkoda kasy i zwierza :p Coś tam popróbowałam w oazach ale nic powyżej dżokera mi nie wyszło :( Na targu szarość tylko ale i tak upolowałam kilka okazów :music:Jakby tak róż po bożemu,to mi brakuje 5 kwiatowych :D Może jutro coś się targ rozrusza albo i coś się w BB trafi-chyba jakiś pakiecik dokupię....:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.