Opinie Parada pawi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. koteknowaka

koteknowaka Forumowy żółtodziób

Nutka i małgoos lubią to.
  2. małgoos

małgoos Cesarz forum

Witajcie a ja pawie zakonczyłam na pierwszwj rundzie zapas pawi sprzedam a pasze wykorzystam na inne plany czekam moze dadza na sobote bb

3. Karen139

Karen139 Baron forum

I..........koniec.8)
    Spektakularnych przeskoków brak. Na 200 oaz, tylko raz skoczyło z duchów na słonecznego..............i tyle.-.-
    Na targu wiatr wśród kolorowych pawi hula.
    Dzień dobry Wszystkim.;)

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event w całosci skonczony wczoraj,wystawilam TS na baha i .....wreszcie dostałam to na co tak długo czekałam i polowałam w TS,przylazl aksolotli reszta poszła do paska:tygrysy,flamingi,anakonda ++ i leniwce ++

5. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Szczęściara. Ja nadal czekam i oczy za nim wypłakuję :cry:

6. abask

abask Fanatyk forum

Mam jednego pawia na stanie więc ten event odpuszczam ;)))
    Miłej zabawy.

Tralanetka, PiraSolo oraz gadek lubią to.
  7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

słoneczny to zle?u mnie na 300 oaz pare dzokerow i to wszystko.słonecznego na oczy nie widzialam jeszcze ale wsadzalam zwykle po bozemu ,albo te poziom wyzej wiec uwazam ,ze przeskok na dzokera o pare poziomow w gore to naprawde nie jest tak strasznie.
    w kazdym razie z najnizszych cysorskiego sie nie spodziewam..
    event skonczony.cysorski tron w pasku stoi jeszcze.jak nie zapomne to przy zbiorze postawie a jak nie to bedzie dalej w pasku.

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

U mnie na 140 oaz kilka magicznych, żadnego dżokera, a co mówić o słonecznym. A miałam nie tylko podstawowe. Robiłam mixy i nic.

AngelGina lubi to.
  9. ptaszynka87

ptaszynka87 Komisarz forum

U mnie to samo ,hodowalam zwykle pawie i dostawalam tylko max duchy nic wiecej,o wiekszym przeskoku nawet na karnawalowego ani asa nie mialam szans :cry: nie wiem jak to mozliwe ,ze niektorzy hoduja zwykle a dostaja te z wyzszej polki ...ja tez tak chce :)

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

To ja na te 140 miałam 4 magiczne, karnawałowych chyba ze 15, duchów jeszcze więcej(wychodziły mi przy każdym klonowaniu). Niby lepiej niż u ciebie ale jak ktoś wkłada 40 oaz, a wyciąga tęczowego to mnie aż trzęsie. >:( no nic w sumie trochę się tego spodziewałam. Event uda się zrobić cały. Bo kupiłam 3 dżokery ( 1 za 35tys. a dwa po 150tys.) Teraz stoją na targu po 429tys. Więc teraz tylo przy BB zbiorę ostanie 40 odznak i wpłacę jednego dżokera. Resztę przehandluję, trochę pójdzie do misji.

AngelGina, Nutka oraz ptaszynka87 lubią to.
  11. ptaszynka87

ptaszynka87 Komisarz forum

Zgadzam sie z toba .Nic na razie nie sprzedawaj i nie kupuj bo poczatkowe ceny sa zawsze zanizone albo zawyzone wiec traci sie na tym,a za kilka dni ceny beda godne sprzedazy lub kupna jak farmerzy ich duzo wyhoduja ,ja juz nie koloruje czekam na BB i mam nadzieje ,ze wynagrodza to nam ;)

12. gadek

gadek Fanatyk forum

Ja mam tylko 2 puchary zdobyte,bo się poszłam w innej piaskownicy pobawić:p ale nic to,przecież w piatek kolejne bum bum:D

13. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Skończyłam rano, kolorowe już stoją na farmie.... piknie się prezentują xD Teraz czekam na następne BB, to sobie coś poklonuję, niekoniecznie pawie, chociaż różowe też by się przydały, ale za wysokie progi.... SP jeszcze sporo zostało, to można sie pobawić xD;):p

AngelGina, Nutka oraz gadek lubią to.
  14. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;),
    Gadek, nie opuszczaj tronu, on na farmie tez potrzebnyxD, i jeszcze takiego nie mielismy:D,
    Pozdrawiam i powodzenia w nastepnym BB, pawie maja super przeskoki;)

AngelGina, gadek oraz draculik34 lubią to.
  15. gadek

gadek Fanatyk forum

Ani mowy nie ma,żebym odpuściła,tron na farmie to podstawa:D

Frytka2012, AngelGina oraz Nutka lubią to.
  16. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Cesarski tron stoi już na właściwym miejscu , kupę daje regularnie 8).
    Drzewa i 3 zagrody TS-owe do paska , ostatnie 2 kible stoją w oczekiwani na basen z dziwakiem.
    Event udany , w weekend lekko zapoluję na targu w miarę wolnego czasu , coś tam zmixuję i może jakiś szpanerski róż się postawi.
    Z paszowych /SP/ wydarzeń : neony , nowe fabryki lub zwierz , zdecydowanie wybieram obecny.

Bry po i przed.

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

nie tych niższych do magicznego nawet nie patrzę ;) a sprzedawać będę tak aby sporo zarobić. Biedna jestem ostatni event mnie pogromił i zostało 70tys kasy potem dobiłam do 6mln i teraz pawie doprowadziły do tego, że miałam kasy na koncie 150tys xD a teraz znowu odbiłam. Na razie do 4mln ale co tam :D jest zabawa :p jak się ma mały staż to i małe zapasy w stodole więc trzeb sobie radzić. A że itemy dają niezłe PD/TPD to biorę. Teraz rozwijam Bahame więc tron u mnie stoi na plantacji :D a co :D

P.S ale udał się kupic dwa karnawałowe po 25tys (ktoś taniej wystawił) a minutę później sprzedałam po 40tys, wraz z opłatą targową to i tak 10tys do przodu ;)

Ostatnie edytowanie: 9 marca 2017
    ptaszynka87 i Nutka lubią to.
  18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Kurcze , a ja naiwna myślałam , że kombajn na farmie to podstawa . Człowiek się całe życie uczy .
    Na moim targu pusto i szaro , nikt nie sprzedaje pawi kolorowych , może póżniej coś się ruszy .
    Poczekam do jutra i coś jeszcze pokoloruje , może do misji .

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie tez szaro, raz na jakis czas mignie jakich duch albo as... trzeba czekać

a jeśli chodzi o zagrody to wizualnie najbardziej podoba mi się pomarańczowa :inlove: xD różowa to dla mnie niewypał. 8)

20. Karen139

Karen139 Baron forum

Nie, to nie jest źle.................chodziło mi o to, że to był jedyny wyższy przeskok w stosunku do ilości oaz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.