Opinie Parada pawi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Mam tęczowego ze zwykłych pawixD

Usiłowałam wstawić obrazek, ale coś mi nie wychodzi -.-

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2017
  2. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Jeszcze do końca daleko ale zostałam mile zaskoczona jeszcze nigdy nie udało mi się z niczego dojść do takiego przeskoku

także aż chce się robić event dalej :D. Ciekawe tylko kiedy będzie coś warte na targu bo trochę biedna się zrobiłam

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A ja plan wykonałam - ewent skończony , różowa zagroda stoi na farmie , odpoczywam do piątku .
    samych wysokich klonów życzę .

4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie pierwsza runda pawi zakończona czyli plan wykonany.
    Z oaz 2 raz dżoker i 2 razy magiczny, reszta standardowo.

5. Tralanetka

Finis coronat opus (Koniec wieńczy dzieło):D Ostatnie zwykłe pawie wpakowałam do oazy już po skończeniu evenciku i opłaciło się .
    Mam trzeciego dżokera z hodowli i kolejnego magicznegoxD. Dawno mi tak dobrze nie przeskakiwały xD
    Można odpocząć ...do kolejnego BB. ;)

6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Mało prawdopodobne, żeby już kosztował 10 mln ;)

U mnie jest taka cena na targu

7. niebo016

niebo016 Generał forum

nie zdążyłam-.-, do końca zadania zabrakło mi 55 plakietek. Pawi mam na ponad 750 tyś SG. Trzeba czekać na kolejne BB, trudno:oops::oops:

xBabciaEwa lubi to.
  8. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Rzutem na taśmę się udało, pierwsza runda prawie skończona, 2 dżokery i magiczny się jeszcze ostały, (jeszcze z drzewa ściągnę jednego;)) tylko 34 odznaki i siadam na tronie. 8) Mam nadzieję że dadzą jeszcze BB, bo zostało trochę paszy. :) Przyjemny ten event, gładko poszło.;)

9. Tralanetka

U mnie podobnie. Obrazki mi nie wchodzą,:oops: więc przepiszę co widzę 3788512,56 SG To mój paw, bo na targu pustki. Jeno wiatr hula..

AgiFarm83 lubi to.
  10. beatapalasz

beatapalasz Okazjonalny autor

skończyłam ;) jeszcze jakieś zapasy SP nawet zostałyxD

11. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Właśnie sobie uświadomiłem że skończyłbym nawet cały gdyby nie brak 120 SP o_O hmmm, zobaczę co jeszcze mogę wytargować w misjach. :p

kacper_07 i abc2016 lubią to.
  12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a mi się ubzdurało że BB do 21:00 i przez to brak mi 40 odznak do końca xD to przez to polowanie na targu.... na mózg siada a i tak nic nie mogę ciekawego zgarnąć. Ktoś puścił 4 dżokery po 1tys! Ale mi się nie udało :cry: no nic czekam do następnego BB aby zakończyć event.

Nutka, kacper_07 oraz Ciapciak1703 lubią to.
  13. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Nawet ładne przeskoki.
    Raz o 5 miejsc, trzy razy o 4, słabszych nie liczyłem.
    tylko teraz poczekać trzeba będzie spory czas żeby te słoneczne i tęczowe zepchnąć za dobrą cenę

Nutka, kacper_07 oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Ewencik już dawno zakończony;) pozostało jeszcze ponad 1300szt pawi w stodole, więc szykuje się całkiem pokaźny zarobek:p a pawi będzie jeszcze przybywać, więc zarobek będzie rósł o kolejne mln;) A jeśli chodzi o mixy... to z tych lepszych zaliczyłem 2 przeskoki o 5poziomów i 1 strzał o 6 poziomów- więc nie było źle(patrząc na ilość mixów to mogłoby być lepiej)... zobaczymy co przyniesie kolejne BB:music:

xBabciaEwa lubi to.
  15. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Ewencik jeszcze nie zakończony, pozostało jeszcze do odebrania kilkadziesiąt milionów sg :D

xBabciaEwa i kacper_07 lubią to.
  16. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Event skończony, znowu wyczyściłam do zera zapasy SP (klonowałam sporo kukułek). Najlepszy przeskok był ze zwykłych na słonecznego, niestety tylko jeden taki udany.

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  17. 11eveline

11eveline Książę forum

Odznaki mam w komplecie, a zwierzaków raczej nie starczy.A tak w ogóle to eventu nie rozpoczęłam,to znaczy jeszcze niczego nie oddalam. Czekam na tańsze ceny zwierzaków.

18. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Pasuję. Warsztacik wachlarzy można wybudować. Zwykłego nawozu który jest w tronie mam pod dostatkiem. Także :sleepy:

19. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Zrobiłam, bo dlaczego nie... wydałam i tę paszę, którą miałam i tę której nie mialam (drzewo, event, spółdzielnia) - drzewka z TS typowo "paskowe" (królowały kowhai XL i tym podobne cuda), zagródki wystawiłam przed chwilą, zobaczymy.
    Przeskoków spektakularnych nie miałam - najwyższy ze zwykłych do karnawałowego, dżokera nie dostałam (zdjęłam z drzewa i oddałam do zadania), na targu nic nie upolowałam. Mam kolorowe, ale czekam, aż ceny podskoczą, bo oddanie kolorowego w cenie 1/4 zwykłego jakoś nie mieści mi się w budżecie...
    Udanej zabawy.

20. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Nie zdążyłam na wczorajszy BB - czekam na weekend - mam nadzieję,że się mile zaskoczę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.