Opinie Parada pawi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majkaorzech

majkaorzech Czeladnik forum

dzięki za podpowiedż niestety muszę zrezygnować - mam za mało sp

gretag i bari06 lubią to.
  2. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Paszy to tak, ale pawi dużo mniej, bardzo dużo się zwraca zwykłych pawi w oazach. Zaczynałam event z 502 pawiami, po zakończeniu jeszcze 200 puściłam na targu

gretag lubi to.
  3. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Mnie dzisiaj tez brakowało SP , zaglądnęłam do Spółdzielni i z misji udało mi się zdobyć ok 120 SP :).

4. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

event skończony na 50%,jedno kółeczko zrobione.....na resztę zabrakło paszy(zostały 4 sztuki):)

gretag i niebo016 lubią to.
  5. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

ewent skonczony, tron postawiony, hmm, na lesnej polaniexD

gretag, niebo016 oraz babula40 lubią to.
  6. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Uporałem się z eventem w nie całe 20 minut (źle policzyłem i zużyłem 410 SP :/ ) Życzę powodzenia tym którzy jeszcze walczą :)

7. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Event zakończony jakieś 3h temu, teraz można zacząć zabawę :)
    Na bazarku cuda, tylko polowanie wymaga cierpliwości - trafiłam pawia słonecznego za 80 000 :D

gretag i niebo016 lubią to.
  8. Nutka

Nutka Komandor forum

Evenik skończony :D. O cesarskim tronie zapomniałam, że trzeba wystawić :sleepy:, jakoś tak ostatnio mam, że o itemach przypomina mi się jak poczytam forum :p. [ciach] xD. Zmarnowałam 3 florki na pomarańczowe wielbłądy >:(. Niektórzy, czyli ja, nie uczą się ani na cudzych ani na własnych błędach 8). Przeskoki z umiarem, tzn. 2 dżokery i 1 magiczny, sporo karnawałowych :music:. Z 540 zostało 170 SP, którą chyba zostawię na jakiś następny hodowlany. Na targu straszne pustki, a ja nie mam nerwów do siedzenia i odświeżania -.-. Trzymam kciuki za jeszcze klonujących :).

Niestosowny skrót usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 marca 2017
  9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Koniec eventu sporo SP i pawi poszło,ale mam nadzieję,że do następnego eventu hodowlanego coś się uzbiera :)

10. babula40

babula40 Komandor forum

Ukończyłam , małym nakładem ,bo zrobiłam udane zakupy na targu .Kolorowe pawie kupiłam za bezcen :pxD
    Teraz zaczynam II kółeczko .

11. -Rafi82-

-Rafi82- Wyjątkowy talent

kupiłem 1000 pawi za 150 sg za sztukę ;)
    Event może w weekend się zrobi ;)

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ależ Ci się udało tanio kupić :) Pewnie ktoś się machnął o jedno zero :)
    U mnie po evencie :)Kombinuję jak postawić coś różowego ale marne szanse :)

13. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

witam u mnie na targu zero pawi

gretag lubi to.
  14. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Myślałam, że będzie gorzej ale udało się. Pawi -0 paszy - 0, na styk starczyło. Za to pikne te kolorowe pawie, aż żal się z nimi rozstać. Pozdrawiam

gretag i Anhedrea lubią to.
  15. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

właśnie odkryłam ts na wyspie
    i
    ech nie wierzę
    ale to się dzieje naprawdę
    widzę to
    niesłychane
    superaśne
    nie nie to niemożliwe
    ale jednak prawdziwe
    no dobra powiem wam
    2 baseny dla aksolotli
    iiiiii
    różowe wielbłądy , pozostałe to pandy czerwone i flamingi
    normalnie szoking:)))))))))))))))))))))))))))))))

16. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Pierwszy rzut i od razu ze zwykłych - paw tęczowy, dobrze zaczęłam :)

17. ..chmurka

..chmurka Czeladnik forum

na moim targu ktoś wystawiał po kilkanaście kolorowych pawi po 10 sianogroszy za sztukę! 8)
    niestety, nie udało mi się tego upolować :(

18. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No i koniec zabawy. Event przeszedł do historii.;) Super-paszy poniewiera się w zasobniku nędzna resztka w ilości 22 sztuk :cry:Zwykłych pawi pozostało mi 369 egzemplarzy, duchów -zero, asów - 5, trzy magiczne i jeden dżoker. Drugi dynda na drzewie. I to by było na tyle. Na moim targu kolorowych zero absolutne. Hodowcy się przyczaili. to i ja dołączę do tego szacownego grona.;) Pozdrówka dla
    farmerskiej braci. :)

gretag, Nutka oraz niebo016 lubią to.
  19. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

U mnie na targu wieje pustką, ludzie na razie nic nie wystawiają :(

20. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Witam wieczorowo, a ja cierpliwie czekam na nową pawią dostawę z farmy, akurat powinny być jeszcze przed zakończeniem BB, wrzucam hurtowo z zapaszkami i zobaczymy czy się poszczęści. ;) Co do targu to pustki totalne, albo nikt się nie chce rozstawać, albo od razu schodzą, choć ja i tak biedę trochę klepię, po ostatnim evencie nie zdążyłem jeszcze podreperować finansów, ale jak szczęście dopisze z hodowlą i uda się w miarę szybko skończyć pierwszą część, to zrobię jakiś pawi biznes (na targu chodzą póki co po 16000). :) Jak dla mnie nagrody niezłe, fajnie by było zrobić całość, ale póki co za wysokie progi na mnie. :)
    Aha i oczywiście wszystkiego najlepszego dla zacnych farmerek z okazji zacnego święta. :music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.