Opinie Parada pawi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam .u mnie po ewencie ,tron stoi na honorowym miejscu,a co do klonowania to jak zwykle wielkie nic , powodzenia walczącym o tron i udanych przeskoków

2. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Event zakończony -co do zagród-szału nie ma bo wszystkiego brak ........ ale zaraz będzie BB może wtedy cosik sie zrobi:)

Mariolka7214 i xBabciaEwa lubią to.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ewent skończony bez szału w oazach , ale u mnie to norma , wiec przyjęłam to ze stoickim spokojem .
    Teraz mogę pobawić się z mixami , a nuż coś skoczy .

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ty mi nic nie mów o losowości. Losowo nic ponad magicznego mi nie wyleciało.:(
    A ten cesarski tron to przereklamowany jest, zobacz jaki w domku mamy. :D

5. ramona45

ramona45 Książę forum

Ciśnienie na mur skoczy :) Skończyłam eventa również.to tak gwoli tematu pawiowego :)

xBabciaEwa i Mariolka7214 lubią to.
  6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Już takie cofki miałam , że mnie nic nie zaskoczy . No nie poprawna jestem i lubię oazy , mimo niepowodzeń .

Rajski_ogród, gadek oraz AnnDżelina lubią to.
  7. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Skończyłam, największy przeskok jaki miałam to dżoker ze zwykłych :D, jak na moje szczęście w klonowaniu to i tak bardzo dobrze. Idę powystawiać teraz TSy no i się okaże co za cuda dostałam. Nie wiem, ten tron wystawiać czy trzymać w pasku...

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2017
  8. przefarmer

przefarmer Okazjonalny autor

Ja generalnie eventu nie robię, za małe zasoby, raczej nastawiam się na zarabianie. Zrobiłam trochę krzyżówek, co by potem ew. sprzedać, oczywiście u mnie max to karnawałowy z przeskoków, a o dziwo na targu ciągle pusto- nikt nie sprzedaje jeszcze kolorowych.

Nutka i Ciapciak1703 lubią to.
  9. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

event skończony, wyciągnęłam jeszcze trochę sp ze spółdzielni z zadań z kukułkami i chciałam pomiksować, ale tak mnie cofało że dałam spokój, więcej paszy nie wyciągam mimo że kusi

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jeśli chodzi o mixy to na razie daje mi 2 razy taki sam, lub taki sam plus 1 wyżej więc tragedii nie ma. Ale wyżej niż magiczny nie zawędrowałam. Jak to jest, że inni trafili tęczowe o_O mam mam już koło 150 wsadów

11. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

WITAM
    na 195 wsadow duch286 przestworzy56 karnawalowy9 magiczny1 dzoker2 teczowy1.

12. -maciejka-

-maciejka- Okazjonalny autor

Dopiero zaczęłam - na 20 wsadów trafił się tęczowy ze zwykłych :inlove: Bawię się dalej :)

Nutka lubi to.
  13. Megan

Megan Komandor forum

U mnie również koniec, tron stoi w ogrodzie, tyle zostało czy też uzbierało się na koniec, 15 odznak nadprogramowo znalazłam w stodole, chyba za bardzo się rozpędziłam z tym klonowaniem:p

Przeskoki niezadowalające, czyli jak zwykle bez zmian, trochę staje się to nudne i przewidywalne, gdy wrzuciłam coś wyższego z hodowli to cofka.
    SP zostało ponad 600, szkoda wrzucać kolejne próby, nie mam parcia na róż, od jakiegoś czasu nie bawią mnie eventy hodowlana, robię aby je odfajkować i nic więcej.

Faktycznie, jak obserwuje się takie eventy to przeważnie dobre przeskoki mają prawie te same osoby, chciałabym również co jakiś czas mieć coś wyższego z klonowania a tu nic...

camelll, Nutka oraz spikloje lubią to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

udalo mi sie kupic 11 duchow i 1 asa....pusto na targu :(

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie to samo pustki, był tylko jeden duch do kupienia

16. Elatea

Elatea Aktywny autor

Miałam nie robić tego eventu, ale poczytałam wasze komentarze i właśnie stwierdziłam, że jednak robię 8) I nawet ten tron/kibel zaczął mi się podobać ;)

17. DZIDZIAK555

DZIDZIAK555 Czeladnik forum

Ja też skończyłem. W klonowaniu szału nie ma. Pozdrawiam wszystkich i życzę przyjemnej zabawy.

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

udało mi sie kupic jeszcze 10 asów, 4 karnawałowe mignęły mi ale nie zdążyłam :(
    poluje dalej

Nutka lubi to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

94 pawie zwykłe przeszły procedurę klonowania . W efekcie mam 31 duchów, 9 asów , jednego karnawałowego. Eventu nie robię , bo ..... na co mi tyle kolorowych zagród pawi. Docelowo kiedyś wyklepię coś w warsztacie. Przynajmniej będzie ... jakiś cel kolejnych BB.;)
    Gratuluje kolorowych sukcesów i życzę kolorowych sukcesów.

20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

łoooo tu u mnie na 17 pustki a klikam co sekundę prawie. Juz mnie oczy bolą od tego wypatrywania.

upolowałam karnawałowego za 18 500 :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.