Opinie Parada pawi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Niech zadźwięczą fanfary - pawie rozpoczynają swoją rewelacyjną paradę! Hoduj kolorowe pawie i uzyskaj fenomenalne nagrody!
    peacock_reward_header.png

Środa 08.03.2017, godz. 14:00

Wtorek 14.03.2017, godz. 14:00

Po zakończeniu eventu w Spółdzielni pojawią się misje stałe: Parada egomanów i Wachlarz możliwości.

peacock_done_header.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. aknik

aknik Okazjonalny autor

Są pawie :) 390 sztuk super paszy aby zdobyć wszystkie odznaki - 46 do zdobycia w evencie o_O

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2017
  3. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

czytamy czytamy i czy ja dobrze czytam??
    Ten pikny item kupe ma dawać?
    Czy tylko te mniejsze a wyzszy nic?

Peonia i kropelka04 lubią to.
  4. aknik

aknik Okazjonalny autor

Item dający kupę.... nowa jakośćxD

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Poza kupą (w niższych wersjach) ten drobiażdżek w wersji maksymalnej daje też całkiem uczciwe PD/TPD.
    Szkoda tylko, że jako nakładkowy niewątpliwie będzie niewysyłalny.
    Dalej pauzuję, niewysyłalnych nie zbieram.
    A mogłam kupić SP i zasilić budżet firmy 8)

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Postawimy kurniki i za parę godzin mamy kupy tyle że obornik pęka w szwach. xD Na ten moment nie robię ewentu:) Wiedziałam że będzie a i tak zagrodę mam 1 i to z koła:pxD:)

7. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Nagrody całkiem, całkiem.
    Trochę pawi w stodole zachomikowanych więc pierwszą rundę zrobię na pewno, a nad drugą się zastanowię lecz z drugiej strony nagrody kuszą strasznie... 8 bananów i 10 imprezowych samo drogą nie chodzi.
    Szkoda tylko będzie SP bo trzymałem na inną okazję a tak 300 sztuk pewnie pójdzie w siną dal :(
    Jak zawsze event musi popsuć szyki ehh :p

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to może być też z nimi tak że może się będą dawać wysyłać jak nie będą złożone na polu a w paskach ale przy tych ostatnich ilościach nakładek to jednak nie wróży dobrze tym bardziej że podstawa inaczej się nazywa a nakładki inaczej
    czas wysyłalnych itemów i pnączy chyba poszedł w siną dal na dłuższy czas

no pd spoko i 1 pole ale tyle sp i zwierza :oops:

9. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pawie są, super pasza jest, event będzie robiony, może uda mi się wytrwać do BB ... :)
    Nagrody całkiem, całkiem - cieszę się z wejściówek i bananów, reszta też niezła. :)
    Pozdrawiam Wszystkich czekających na start. xD

Nutka, kropelka04 oraz Megan lubią to.
  10. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

nagrody są ok, ale tylko 46 SP do zdobycia

11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja wyczytałam,że w przypadku 3 pierwszych wersji jest nawóz. W przypadku uzyskania wyższych już nie podają ilości nawozu a ilość pd/tpd.

kropelka04, xBabciaEwa oraz olkaa001 lubią to.
  12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

event wydaje sie spoko,nie narzekajcie SP na obie rundy potrzeba tylko 390 szt do tego z zadan mamy 46szt czyli na całe zadanie potrzeba 344 szt to jest nic w porownaniu z innymi takimi misjami,chyba juz pozapominaliscie ze w niektorych potrzeba bylo ponad 500 SP.Nagrody jak na taka ilosc sa dobre i itemik na jedno pole jest....jak dla mnie superr :p :p

13. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Nawóz jest w 3 ostatnich ulepszeniach itemów - naniosłem poprawkę w tabeli. Przestawiła się podczas publikacji poradnika. Przepraszam za pomyłkę.

14. karla170480

karla170480 Ambasador forum

witam
    po przeliczeniach wystarczy 2635 zwykłych pawi na cały event
    nie jest tragicznie

gadek, olkaa001 oraz Megan lubią to.
  15. Megan

Megan Komandor forum

Event do zrobienia, tylko ten nawóz, mamy już koszmarnego konia co daje taki sam bonus, jakby nie można było wymyślić czegos innego.
    Jak już jest item z nakładkami jako nagroda zamiast pnącza, to powinien coś lepszego dawać, chociażby jakieś narzędzie, deski bo tego brakuje do rozbudowy magazynów.
    Reszta może być, pawi sporo w stodole, pewnie jeszcze pójdą na targ jak będzie dobra cena, SP też jest, więc ja poczekam jak będzie BB.

16. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

U mnie nagrody wyświetlają się tak:

przez co widzę tylko do czwartej nakładki.

A co jest dalej?

17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ładne te pawie.... nie wiem, czy będę robić cały event . Nie widzę żadnej nowej misji w spółdzielni.....
    Item ma dobre PD, ale po co mi nawóz? już teraz obornik mi się przelewa....ceny na targu niziutkie....
    Pozostałe nagrody niezłe. Muszę się zastanowić;):p:)

Edit: właśnie zauważyłam, że są nowe misje.... o ja ślepa xD:p

Edit: Babcia Ewa - piękny ten biały paw

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Pawie - są
    sp - jest
    itemik mały , a tyle dobra daje , no i te nagrody po drodze . Robię nie ma to , tamto , ale czy jutro czy w piątek się zobaczy .
    Miłego dzionka życzę .

Ps ; albinos - cudny jest i dumny jak to paw .

19. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Teraz wygląda jeszcze śmieszniej - qpa z itemu - dobre , na szczęście , że nie z pnącza .

janafarm i DonJohn lubią to.
  20. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

to tyle mam ,zresztą jestem dobrze przygotowana do eventu dzięki naszym czarodziejom.
    Super paszy zachomikowałam na ten event prawie 900szt,mam ochotę się pobawić,ale jakie będą efekty to już nie wiem;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.