Opinie Papuzie pandemonium i urodziwe upierzenie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 4 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zrobienie całej misji czarno widzę. Item mam (chyba tylko do kolekcji ;)) ale do zrobienia całości brakuje mi 1.544 gałązek. Może to dlatego, że jednak się nie przykładam, a samo się nijak nie chce zrobić.:oops: Z drzewek xxl na wyspie marnie gałązki wypadają.:)

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Mnie do skończenia tej misji brakuje 1696 gałązek xD w tym do itemu 28.
    Po prostu tak cienko lecą.
    Kurek przykręcony na maksa.

3. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry.Gałązki by się przydały na stanie na tę chwilę mam 5 szt a do końca zostało do zrobienia 1528:(

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

tez mi sie wydaje, ze na poczatku lepiej galazki sypaly;), ale, ile zrobie to moje, pnacze mam;)

5. mamusia

mamusia Naśladowca mistrzów

Nooo, czapki z głów :inlove::inlove:

Pandemonium skończyłam, ale do Urodziwego upierzenia brak mi 1846 gałązek:cry::cry:
    przed chwilą z 18 mangrowców wypadło mi 4 gałązki :cry:

6. anna0089

anna0089 Książę forum

W takiej chwili cieszę się , że mam jaski . Z kalczochów na dwóch wyspach 190 gałązek. Oczywiście szału nie ma ale zawsze coś .
    Ale pod wpływem waszych postów policzyłam ile mi jeszcze brakuje i wyszło mi 1111 , :cry:

pretorianka, Frytka2012 oraz gretag lubią to.
  7. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Ogólnie słabo lecą wypadaj-ki ;-(

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Item mój a reszta,jak gałązki dadzą...

9. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    strzelnica moja, :), teraz wracam do przodu;), cos sie jeszcze uda zerwac;), galazki slabo leca:sleepy::);)
    Pozdrawiam,;)

10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie
    Szczerze napisawszy :p to tej misji jakoś nie opłaca się robić. Dla wypadajki, której jest w nadmiarze czy znikomej ilości badyla eventowego ? Bardziej opłaca się na targ wrzucić jabłka i winogrona, ale człowiek ma taki niedosyt, że czegoś nie dokończył.
    Mam nadzieję, że jednak pokieruje się rozsądkiem, a nie uzależnieniem :p

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Masz rację, to tylko sztuka dla sztuki.;)xD
    Mimo tego robię, tylko dla zabawy, a przy okazji sprzedaję winogrona.:pxD

12. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Trio eventowe z papugami w roli głównej zakończone i proszę sąsiadów o niewysyłanie aktualnych wypadajek.... nadmiar ich grozi zawaleniem stodoły.. ;)

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ja obecnie kieruję się takim... w miarę rozsądnym uzależnieniem :p i mam nadzieję że mi to na dobre wyjdzie :music:
    - do itemu brakuje ponad 600 gałęzi - do całości ponad 1800 - i spoko 8)
    specjalnie latać za nimi nie będę, bo czasu mało ostatnio - realna ,,farma,, wzięła górę nad tą wirtualną i... tak właśnie być powinno - ile uzbieram tych gałązek tyle będzie, na item powinno wystarczyć, zaś reszta...najlepiej pominąć ją milczeniem

też poszłam na targ by cokolwiek sprzedać , ale u mnie winogrona nie mają jakoś wzięcia,
    za to kury cieszą się szczególnymo_O i ledwie jedna sztuka w ofertach
    - jabłka też w ładnej cenie i aż żałuję że ich nie mam w nadmiarze :p

14. panoramaogrodnicza

W stodole winogrono kosztuje 4,5 SG, ja sprzedaję po 350 SG, myślę, że to niezła przebitka.:pxD
    A gałązki, no cóż, nawet mi się nie chce policzyć ile jeszcze brakuje, na wyspach drzewa to i gałązki lecą.;)xD

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

U mnie same bananowce i pewnie dlatego tych gałęzi tak mało - albo mi je małpy wcinają razem z bananami :music:xD

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Do całości potrzeba ~3.300 wylotek.
    W tym momencie brak ~1.800.
    Układ taki sam jak poprzednio, gdzie bez problemu nazbierałem 3.600 wylotek.
    Czemu ta misja ma służyć?
    Wsparcie dla karmienia marne, item ja dla mnie do paska, mimo to go zdobyłem.
    Po sierpniowym "urlopie" chciałem rozruszać gnaty i zrobić trio.
    Hodowla zrobiona, papugensy nakarmione, badyl na brakujące itemy do wieczora będzie.
    Na całą misję niestety wylotek nie będzie, a SN nie dam.
    Może to i lepiej, jabłka zostaną w szopie, a winogrona wczoraj wystawiałem za tyle:

17. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

Misję odpuściłam drugiego dnia rano, kiedy z pola habanero wypadło mi 17 gałązek. Nie będę się zabijać dla itemu, który i tak zawiśnie w pasku.Ustawiłam Bahamę po swojemu, gałązki, które wylatują wpłacam do zadań, z których mam SP i to mi wystarczy. Podwieczorek zrobiłam, hodowlany też. I dobrze mi z tym:)

18. panoramaogrodnicza

A ja jeszcze się łudzę, że wylecą. Drzewa posadziłam to mają z czego lecieć.:pxD
    Nieźle stoją u Ciebie winogrona, ciekawe czy sprzedasz. ;)

19. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

O masz. U mnie dopiero co było tylko 10 świeżych ofert na winogrona po 1300 SG, wystawiłam po ponad 800. 8)Co będą gnić w stodole:pxD

Frytka2012 lubi to.
  20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

event dawno skonczony,misja....chyba całej nie zrobie ale item zdobyty na co ...nie wiem 8)

najlepszy przeskok jaki mi sie trafił:

po BB w sumie średnim bo super przeskoków raczej nie było,papug mi zostało:

i teraz zastanawiam sie czy budować różowości bo w evencie kazdy zdobył czy oddac do misji czy ...8)8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.