papryka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sylwina92, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sylwina92

sylwina92 Forumowy żółtodziób

skąd można wziąć czerwoną papryke? nie znalazłam jej w sklepie z nasionami..

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dostęp do papryki należy odblokować w Świątyni małp/Pomieszczenie VI za 17 złotych bananów.
    Tutaj znajdziesz tabelę upraw na wyspie : >>>klik<<<, a tutaj tabelę posągów : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. SołtysAndrychowa

SołtysAndrychowa Czeladnik forum

Ja mam pytanie:):):) Potrzebuje pomidorów i też ich w sklepiku nie ma:):):):) gdzie je znajdę:):):) Dzięki za odp. Pozdrawiam:):):)

4. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

pomidory są na farmie od poziomu 18 :) wtedy otrzymuje się dostęp do nich na rynku nasion i na targu ;)

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dostęp do uprawy pomidorów uzyskujemy na 18 poziomie. Jeśli już osiągnąłeś ten poziom, pomidory możesz zakupić np. na targu.
    TUTAJ poradnik z tabelami upraw na farmie i Bahamaramie.
    A na przyszłość bardzo proszę zakładaj własny wątek dotyczący innego problemu. Z góry dziękuję :)

6. SołtysAndrychowa

SołtysAndrychowa Czeladnik forum

Czyli obecnie mając 14 lvl, nie jestem wstanie wyprodukować super paszy??? Prawda????

Dzięki za szybką odp. :)

Z następnymi pytaniami otworzę swój wątek - przepraszam nie wiedziałem:):):) Pozdrawiam:)

7. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

trochę pracy i nim się obejrzysz będziesz mieć 18 poziom i dalej ;)po odblokowaniu pomidorów będzie można produkować samemu super paszę ;)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No na chwilę obecną niestety nie, ale do 18 poziomu już nie daleko. Życzę powodzenia :)

Edit: W temacie wszystko jasne, więc zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 lutego 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.