paproć

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ruda78_2008, 30 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ruda78_2008

ruda78_2008 Czeladnik forum

witam,jestem na poziomie 218 i nie mam paproci przez co nie mogę jej rozsadzić,mam ikonkę wsiewniku ale nie mogę kupić jej w sklepie do rosadzenia

2. DarkGood

DarkGood Młodszy ekspert

z tego co wiem ,to paproci nie można posadzić . w 2018 lub 2019 był event gdzie można było wygrać jakiś przedmiot do sadzenia :) a. a teraz to tylko na rynku. fajne takie eventy robią , nie zrobiło się 7 lat temu , to teraz na rynku zdobywaj .

3. ruda78_2008

ruda78_2008 Czeladnik forum

a to super,to dlaczego dodano go do konkursu?

dziękuje,zakupiłam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 czerwca 2025
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

DarkGood dziękuję za pomoc.

ruda78_2008 otworzyłaś wątek w dziale dotyczącym forum. Przenoszę do właściwego działu i skoro nie masz już pytań to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.