panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Już bez cytowania, święte słowa, nic dodać nic ująć. :)
    Trzeba trochę odpocząć, wyciszyć się, zamiast miłej zabawy, rozrywki, problem za problemem.
    Bohaterowie są zmęczeni, ja nie bohater ale myślę o jednym. D o b r a n o c k a

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobranoc wszystkim , kolorowych snów życzę .

3. ma-ter

ma-ter Komandor forum

też tak miałam i przestałam tam bywać....gra ma sprawiać mi przyjemność, forum też, a na dynamicznym tylko się złościłam....więc po co mi to...jest wiele miejsc, które chętnie czytam i czasem włączę się w rozmowę a dynamiczny omijam z daleka :D

4. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    tez przestałam bywać w dynamicznym - z prostych powodów, wczoraj tam weszłam na chwilkę
    ile ja eventów na samym początku nie pokończyłam , nie zawsze zdobyłam pnącze
    ale nie miałam do nikogo pretensji ,bo za co, że ktoś ukończył event , a ja nie
    nie miałam tych wszystkich ulepszaczy,miałam w zapasie dżemik z dyni ,bo tylko to miałam
    i jakoś dawałam radę, zawsze coś tam zdobyłam na pocieszenie
    pozdrawiam wszystkich i życzę miłego i słonecznego dnia

5. panoramaogrodnicza

Dzień dobry. :D
    Czytam forum i stwierdzam, że starzeję się.
    Karinka na nowym poziomie od poniedziałku, a ja dopiero dzisiaj zauważyłam.
    Gratki Karinko. :D:inlove:

Swoją przygodę forumową zaczęłam od wątku ewentowego. Bywający tam ludzie pomogli mi bardzo, podpowiedzieli jak grać, czego używać, żeby skończyć, pomogli wypadajkowo, gdy kończyłam ewent rzutem na taśmę. :D:inlove:

Od zawsze ten wątek traktuję jak moją kronikę ewentu, do której często wracam, jak chcę sobie przypomnieć, czy ewent był fajny, jakie miałam problemy, kiedy skończyłam.
    Jest też dla mnie ciągle źródłem informacji, od prostych, że ewent faktycznie ruszył, nie ma żadnych błędów, że wypadajki lecą, przez różne przydatne wyliczenia po rady jak usprawnić czy ułatwić grę.
    Teraz jak już wiem co w trawie piszczy, staram się pomóc ludziom, którzy faktycznie zaczynają grać i potrzebują pomocy.
    Ale macie rację, wątek ten może człowieka zadziwić, zdenerwować, zezłościć, zszokować ......
    Zastanawiają mnie posty typu wczoraj rejestracja, a dzisiaj ewent zrobiony, opanowany do perfekcji forumowy język, wiedza, którą ja ciągle odkrywam, mimo, że gram już trochę.
    Czy też szukanie winnych, przez których ktoś nie skończył ewentu i odreagowywanie kosztem innych swoich niepowodzeń.
    Czasem nawet mam ochotę coś skomentować, ale zwykle braknie mi odwagi, podobnie jak brakuje mi odwagi na pisanie w innych wątkach, które czytam.

6. xBabciaEwa

Doberek wszystkim !
    No co to za porządki nowe , kawy nie ma ?
    to może zrobię ?
    Na temat ewentowego wątku wypowiadać się nie będę , bo mi słów brak , więc to przemilczę .
    W ogóle to cieszmy się , bo słonko jest i już środa .
    Wolne miejsca mam w sąsiadach , może ktoś chętny się znajdzie przypadkiem .

Ostatnie edytowanie: 29 marca 2017
  7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    A co to się tu wyprawia ? Tylko Was na jeden dzień zostawić i jakie tu smutki .
    Wpadłam chociaż umieram [​IMG] coś mnie złapało i puść nie chce :( Słyszeliście wczoraj moje jęki ;)xD to z bólu .
    Normalnie czułam że po plecach moich walec jeździ, zresztą nadal . Po południu do lekarza, może przeżyje

Ewuś jetem z Tobą nie ma co sobie humoru psuć .Nic złego nie napisałaś ani nie zrobiłaś :)

Udało się ukończyć event i masz być z tego powodu zadowolona . A że innym się nie udało ...no cóż tak to bywa
    Problem też jest że nie wiesz jak dana osoba się przygotowała do eventu co sieje na ilu łąkach itp a zdarzy się że na pomoc kogoś doświadczonego aby demolkę zrobił to jest oburzony i jeszcze zły że jak śmiesz mu tak doradzać .

Wszyscy za jednego jeden za wszystkich
    Nie będę cytować wszystkich ,ale jestem pod wrażeniem , cieszę się że Was poznałam i dziękuję że mogę Tu być z Wami [​IMG]
    Ela ale Ci tego leżało na wątrobie xD Trzeba było wcześniej z siebie wyrzucić .
    Masz rację na 100 % masz rację nic dodać nic ująć
    Ja chętnie kawę
    wczoraj to tyle herbat wypiłam że nadal mi chlupie w brzuchu xD

8. xBabciaEwa

Ja już tyle razy dziękowałam , ale mogę jeszcze raz - dobrze , że jesteście :inlove:
    Jak zawsze w punkt :)

słyszałam jakiś chlupot , teraz wiem , że to Ty . Zdrowiej dziewczyno kochana szybciutko .

9. agniecha$

Czy to o mnie ???
    Wzrost trafiłaś boczki też ;) oczy mam brązowe ciemne a włosy długie i w dużym nie ładzie ,rozczochrany łeb xD

10. xBabciaEwa

nie masz grzebienia czy co . Ja też mam rozczochrane włosy rano i jak przechodzę koło lustra to nie patrzę , żeby się nie przestraszyć .
    Wczoraj odkryłam 4 poziom alchemika i stwierdziłam , że muszę siać , bo tam tyle roślin potrzeba , że szok normalnie .

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Dobry :)

Jak ja Was Wszystkich tu uwielbiam

Gdzie słoneczko? wczoraj było a dziś co?

Aguś ja się wychorowałam za was wszystkie uspokój się

Ela szacun pięknie napisałaś choć i tak obawiam się że do tych co powinno to za chiny nie dotrze -.-

12. xBabciaEwa

No jesteś nareszcie , bo kawę na sucho dzisiaj wypiłam .
    Ludzie czytają , ale ze zrozumieniem to już trudniej .
    Nic to , czekam na OO , a Wy , ciekawe co nam szykują , jesteście ciekawi ? bo ja bardzo .

13. agniecha$

Tak sobie przeleciałam forum i ktoś wie coś dlaczego zzizzie zamknęła wątek ??? :cry: Strasznie lubię tam zaglądać i w ogóle jej styl pisania , czyta się zawsze z zaciekawieniem i zapartym tchem .
    Oj szkoda :(
    A coś wczoraj szło piorunem i gorączka i gardło i ból stawów pleców ... wzięłam coś profilaktycznie i dziś jakoś łażę .
    Czekam też i mam nadzieję że fajny będzie

W chałupie straszny nieporządek, w lodówce pustki , prania tony a mnie to to loto chora jestem ;)usprawiedliwienie mam
    ale za to przygotowałam się w miarę do eventu xD przecież to najważniejsze a nie jakiś tam ,nie zmyty kurz z półek

14. xBabciaEwa

No cóż nie wszyscy Zuzę lubią .
    masz rację , zawsze zdążysz z tym wszystkim , a z ewentem nie koniecznie , więc odkładać się nie da .

15. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

wczoraj widziałam ją w dynamicznym
    ale jestem zaskoczona , że zamknęła swój wątek
    też lubię jej styl pisania

16. xBabciaEwa

A ja nie , bo ma dosyć i się nie dziwię .
    Może zmieni decyzję kiedyś i wróci , jeszcze domek jest .

17. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :) zgadzam sie z wami w 100% Agniecha dużo zdrówka życzę ,kawkę wypiłam :Drogaliczka zabieram pycha dziękuje :D

[​IMG]:D

18. xBabciaEwa

zgoda panuje , ach jak miło .
    A ja wkurzona jestem , bo pszenicę muszę siać , dacie wiarę , nie mam , kwiaciarnia mi zechlała całą , to skandal jest .

19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

też się nie dziwię ale liczę jednak że kto jak kto ale Ona się nie da
    a udowadniać walczyć nie ma sensu z nikim

Macie wigor Kochane ja na żaden poradnik nie czekam z utęsknieniem ;)

Gratuluję poziomów w fabryczkach ja utknęłam bo wiecznie czegoś brak nie nadążam siać więc trzeba ciut zwolnić
    Dziękuję za śniadanko ale wagę mam dobrą już :D
    idę moje boczki rozruszać ;)

20. panoramaogrodnicza

No to mamy Don Canalio Lasizzo.