panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie masz przewidzeń 2 razy więcej dają ale 2 razy mniej leci na jedno wyszło

59/125

czary-mary - skończyłam trochę ulżyło

klątwa mumii - jedno wypasione zadanie - jutro powinnam zamknąć i tą misję :)

postawiłam 3 Ts- moja naiwność nie ma granic :oops: - prócz jakiś pszczółek zwykłych xD mam pomarańczowe krety :)

Dobrej :)

ja jeszcze postaram się dotrwać do zbioru choć ledwo żyję
    może z 1 nietoperka jeszcze nakarmię i dojdę do 60 - masakra

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A 30xD ???

Anetta41 lubi to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Przykro mi bardzo. :( Musisz troszkę szybciej biegać po farmie. :pxD

5. krasnoludek10

Jak zacząłem eventa o 16 i z 12 - 18 godzin byłem w szkole, z której nie mogłem zrezygnować:p Co ciekawe - w pracowni informatycznej nie działa Flash a w bibliotece już tak8)

Anetta41 i KarinkaP lubią to.
  6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

informatyk podobno jesteś ;)
    dasz radę - z flashem czy bez ;)

7. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Sobotnie dzień dobry :D
    Wstajemy, wstajemy, nie śpimy ;)
    Co prawda deszcz pada, ale czy w weekend przeszkadzają człowiekowi takie drobiazgi?

Miłego dnia życzę - a na pokrzepienie ciała - śniadanko:

A na pokrzepienie duszy - wizja wiosny w rozkwicie ;)

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Wstałam już dawno , ale domowe sprawy najpierw musiałam ogarnąć .
    Śniadanko pyszne , kawka już zrobiona - mniam .

9. AnnDżelina

kwitnące śniadanie no - pięknie

ja wstałam w gorszym stanie niż się kładłam :oops: pewnie to klątwa tej mumii może jak ją wygonię - skończę to ozdrowieję :)

doczołgałam się do 3 itemu jest 70/125

połowa mniej wylatuje ale i tak zrobię nawet się czołgając xDnajlepiej jakby eventówkę siać chyba ale tyle tysięcy roślin do zadań że sieję to co potrzebne tym razem po kolei :)
    loteria sromotnik maćkowy dał więcej niż duchy - 12słoiczków :( gdzie te 20 z początków eventu?

także wlekę się i ja głowa do góry i ciągniemy ten wózek :D

10. xBabciaEwa

Co mogę napisać ? zdrowiej kochana .

11. kaniape4410

No zdrowiej zdrowiej - wiosna tuż za rogiem ;) jeszcze się czai, jeszcze grymasi, ale już kieckę stroi dla nas ;)
    Postałam chwile na balkonie - i widzę, że wierzby już w zielonej mgiełce, trawa jakaś taka bardziej wyrazista, magnolia powoli puszcza pąki, a najazd krokusowy na miasto w pełni :)
    Wioooosnaaa ach to Tyyyy ;)

A mnie ta wczorajsza zmiana wypadajkowa bardzo pomogła - wczoraj rano miałam 190 sztuk, do 14 nawet nie doskoczyłam do podwojonej dziennej normy, a dzisiaj z rańca stan wypadajkowy ponad 400. Wiec u mnie jest bardzo dobrze ;)
    Zaraz zacznę karmić nietoperze ;)

A kompozycje wiosenne na Pietruchinowy konkurs robicie?

12. KarinkaP

Doberek śniadanko pycha wiosna piękna lecz nie dla wszystkich dla Szlachcianki zła bo pyli
    i biedulka chora
    Witaj głowa do góry a bydzie dobrze
    Cześć Ewcia jak tam bizony masz

13. xBabciaEwa

Witaj Karinko .
    Nie mam , bo nic nie kupiłam . Troszkę zajęta byłam i nie miałam kiedy skoczyć po kartę .
    Myślę , że i tak kiedyś do mnie wpadną , więc po co kupować ?

14. AnnDżelina

żeby to było od pylenia chociaż ale to niestety jakiś wirus mega przeziębienie
    jedyne pocieszenie to w tym że leje deszcz wieje jest zimno i nie żal w domu siedzieć :)

15. KarinkaP

oj byle mnie nie złapało bo mi nie dadzą mej diety i cały plan się posypie kuruj się Aniu

16. krasnoludek10

Za cicho wrzeszczałaśxD A jajeczniczkę już nawet w realu zjadłem:D U mnie i -Sayki- dopiero 35 karmień - coś nam nie idzie przez szkoły (nauczyciel i uczeń)8) Co do pyłków - też mam na nie alergię, ale to ciągłe kichanie zaczyna się dopiero jak jest cieplej i jeszcze oczy jak nie wiem mi łzawią - przecież nie ma aż takiego słońca jak w lecie, więc po co tak nawilżają mi te łzy oczy-.- A przeziębienie masakryczne już też przeżyłem - nawet czosnek z miodem i grzanie pod łóżkiem nie pomogą, ale to chyba sprawka mycia się zimną wodą o północy, bo na wsi nie można codziennie jej grzać:p

Ostatnie edytowanie: 18 marca 2017
  17. kaniape4410

Bo ja nie wrzeszczałam, tylko szepcikiem mówiłam xD To nieludzkie wrzeszczeć w sobotni poranek xD

Nie wiem o co chodzi, ale życzę powodzenia i trzymam kciuku ;)

Też z tego założenia wychodzę - kiedyś wpadną ;)

18. xBabciaEwa

jeszcze o tym nie myślałam .
    ja nie kupuję zagród , bo badziew dostanę i szkoda mi kasy na nie .

19. KarinkaP

młody a Ty myślisz że wieś zatrzymała się w 19 wieku co

20. krasnoludek10

Nie ja - zazwyczaj to dziadkowie tak ocieplają wodę raz na jakiś czas;) Ale mają całe mnóstwo innych wydatków, to co tu się dziwić:music: