panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ładnie

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

No piknie tylko ta szklanka whiskey coś za często niepełna nadal ;)
    '...obowiązkową szklankę whiskey zwie się „dzbanem Patryka”. Za tą tradycją stoi legenda, wedle której święty Patryk nastraszył pewną karczmarkę, która nie dolewała pełnej miarki trunku, że przez to pojawią się w jej karczmie potwory. Wystraszona kobieta od tego czasu zawsze napełniała szklankę do pełna..."
    no chyba tylko od święta a nie zawsze ;)

3. xBabciaEwa

Raz w życiu spróbowałam whiskey , ale nie smakowała mi , wolę moją wodę .

4. AnnDżelina

demonianka kwiecista całe pole dała mi 10 słoiczków - kurek mi przykręcili -.-
    Ela wykrakałaś - to faktycznie pchanie wózka pod gorę i to przeladowanego -.-

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2017
  5. xBabciaEwa

Zdenerwowałam się i posiałam kwiat mroczny z sn .

6. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Piątkowe dzień dobry ;)
    Lubim piątki oj lubim ;) Wyspałam się, słońce świeci, piątek jest - to wstałam w stanowczo lepszym stanie niż się kładłam ;) I jakoś tak od razu lepiej.
    I do tego zielony dzionek dzisiaj ;)

No zaparłam się i w sumie okazało się, to prostsze niż mi się wydawało - pisma, zwoje i manuskrypty (zjadanie i produkcja) dają radę i poziom przeleciał błyskawicznie.. I baaaardzooo jestem zadowolona ;)

Event trochę mi się ślimaczy - bo słoiczki lecą jak chcą.. Czasem więcej, czasem nic. Ale ja sieję roślinki do misji - głównie ziele grozy, orchideę, dzbanecznik, nagrobki, demonianę i duchy ;) Taaaaki rozrzut dziwaczny, ale realizuję plan pełniowy, a event zrobi się przy okazji.
    Niedługo pnącze się odzyska, to szybciej mi będzie szło ;)

Miłego dnia ;) W końcuuu piąteczek ;) I wiosna wiosna coraz bliżej ;)

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hej :D

A co u Was takie gradowe i chmurne nastawienie ? Co jest źle ?
    Sobie dalej sieję do misji ze spółdzielni xD
    a eventówki ok 1700 szt , no ale zaraz skończę siać ten kapelusznik i sobie posieję może na inną misję albo jednak te uszaki posieję , no zobaczę ,się zastanowię .
    Fajnie bo niedługo włączę pnącze i się przyspieszy odrobinkę .
    Przeglądałam misje i ilości zielska do wysiania i olaboga [​IMG] muszę sobie wybrać jakąś w dalszym planie do zrobienia ,ale nie wiem którą . Do dwóch z nich trzeba oddać zwierzaczki do jednej nietoperze a do drugiej pająki ,a pająków brak .
    Sprawdzę sobie czasy wzrostu i chyba zacznę te w których roślinki krótko rosną aby dobrze wykorzystać działający kombajn .
    A i jeszcze z jedną zagrodę pająków zrobić bym chciała ,ale jak to wyjdzie to się zobaczy na sam koniec .

I przede wszystkim koniecznie muszę zabrać się za event i sianie eventówki ;)xD

8. xBabciaEwa

Posiałam mroczny kwiat z sn i wypadły 23 słoiki - szału nie ma .

9. kaniape4410

Jakie gradowe i chmurne? Wczoraj i owszem, ale dzień był jaki był - ale dzisiaj jest nowy, i znacznie bardziej słonecznie w duszy jest ;)

10. xBabciaEwa

W życiu tak jest , że mamy dobre dni na przemian z gorszymi . Gorzej jak są same gorsze .

11. kaniape4410

no dokładnie - czasem słońce, czasem deszcz..

12. xBabciaEwa

oby tego deszczu było jak najmniej .

13. AnnDżelina

jest bosko i zielono dziewczynki ;)

jestem chora
    wypadajek od świtu łącznie 40 sztuk xD no do 125 na dobę może może dostukam xD- razem z wami i prezentami :inlove:

za wszystkie rzucone serdecznie Dziękuję ja już porozdawałam
    wiem wiem że nie wszystkim no ale co ja mogę jak mi blokują więcej :(

słońce się u mnie schowało ale to nic :p

najwyżej machnę coś na 8 godz i pójdę do łóżeczka :D

zrobię tylko te czary-mary :D

aa do statystyk orchidea dała 8 słoiczków
    posadziłam wytrzeszcz zobaczymy jak mi ślepka wyjdą xD

14. kaniape4410

Jest zielono i bosko ;) I piątek ;)
    No a ja posadziłam nagrobki ;) hehehe ;) Jak to brzmi - dam znać ile z tego tałatajstwa wypadnie ;)

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie ma samych gorszych dni
    są dobre i radosne tylko ,że w smutkach , troskach i kłopotach dnia codziennego ich jakoś mniej odczuwamy albo nawet nie potrafimy cieszyć się szczęśliwym wydarzeniem
    Szczęście to przyjmujemy ot tak bo powinny być jak tylko świt nas budzi
    a problemy to zasuną czasem takiego kopa że leżysz znokautowany i w szoku nawet,i pytanie za co te życie nas bije
    No początku to człowiek ma siłę i wstaje ,potem siedzi ,a potem to leży ale się nie poddaje :)

Szybkiego powrotu do zdrowia :)
    nie ma czasu na chorowanie Ann , niedługo pięknie zapowiadający się event kwiatowy ,a Ty przecież uwielbiasz kwiaty .

16. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Dzień dobry :)
    Ten event to taka powtórka tegorocznych dożynek -.- Sianie do ostatniego momentu, oj nie podoba mi się to -.- Chyba jednak ruszę mój zapas SN, bo jakoś tak mi się nazbierało 3310 sztuk tej kupki przypadkiem, to co ma gnić w tym oborniku xD Tylko jeszcze nie wiem co posiać, bo czubajki to ja mam 5 tysięcy już i więcej mi raczej nie jest potrzebne xD
    Wypadajek 207, czyli do średniej dobowej brakuje mi 43 słoiki, może jakimś cudem uda się to pnącze zrobić, ale nerwówka będzie :(

Tak swoją drogą to dawno nie miałem tego weekendu, że miałem wszystkiego dość i chcę do domu :cry: Ale na szczęście jadę dzisiaj, więc się unormuje trochę xD

17. AnnDżelina

nom toteż "walczę"
    i wyglądam jakbym walczyła i poległa xD
    potem będę tylko kichać xD
    sporo tej kupki "nazbierałeś" :D
    pełnia nam bokami wyjdzie xD- będziemy szczuplejsi

45/125 - daleko zaszłam gdzie tam do pnącza - we wtorek? xD
    proponuję przedłużyć pełnię do miesiąca machnę sobie zadania na spokojnie :D
    po co ją wyłączać można do następnej poczekać

18. xBabciaEwa

oddałam 56 szaszłyków , sieję duchy i końca nie widać , już mi się nie chce . A tu zapowiadają , że w kwietniu znowu ewent z pełnią będzie .

19. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Właśnie, zdrowiej nam, bo nas pozarażasz jeszcze i co xD
    No nazbierało się, bo mało bardzo zużywam :p
    Do dzisiaj do 14 powinnaś mieć zrobione 42 karmienia, więc jesteś powyżej normy :) Dasz radę :D
    Faktycznie, wtedy lepiej będzie, żeby tej trwającej nie przerywać, tylko przedłużyć do następnej xD :cry:

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Witam wszystkich:) Możemy nie rozmawiać chociaż tu o evencie;) ??? U Piotrka i w eventowym już mi starczy:) A przez te wpisy tylko niepotrzebnie się stresuję do granic moich możliwości8)