panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Oj to będzie sobotnie szaleństwo i hałas ;) Faaajnie Ci ;)
    Ty mi Piotrek nie mów, że zaraz po sesji taki los studenta straszny jest 8) I to szczególnie w weekend o_O

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zobaczymy , raczej spokojnie się nie uda , ale to pikuś dla mnie , wprawę mam .
    Taki pilny student jesteś ? Bo moi domowi studenci to przed sesją troszkę się uczyli .

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Piotrek !!! Z czterema na raz o_OxD Fiuu fiuu kto by pomyślał xD
    A ''one'' o sobie wiedzą ? :pxD

4. xBabciaEwa

Zdolniacha nie ? jak się o sobie dowiedzą , to może być niezła zadyma .

5. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Obiecałem sobie, że będę się regularnie uczył... ale co z tego wyjdzie, to nie wiem xD xD xD
    Tylko z trzema, równania różniczkowe i rachunek operatorowy to jeden przedmiot xD xD xD
    No a materiału będzie tyle, że zachowują się, jakby nie wiedzieli o sobie -.- xD

Czemu mi się nie pojawiają wszystkie zacytowane posty? -.- O, naprawiłem xD

6. xBabciaEwa

Słusznie , popieram .
    Trudny kierunek sobie wybrałeś , to i nauki dużo .

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi wyszedł na Chrome 519/555, ale niektórym wyszło tyle samo i pewnie wszyscy (z tym, że ja aż tak dobrze nie znam angielskiego) mamy X przy zrzucie ekranu8)

8. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Szczególnie jak się elektorechnika z probabilistyką za łby wezmą xDxDxD

Też to sobie zawsze obiecywałam po sesji, i zawsze było jak było xDxDxD

9. xBabciaEwa

Tłumacza sobie włącz i wszystko będziesz wiedział .

10. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Trudny, ale zaczyna mi się podobać :D W tym semestrze mam już trochę konkretów, nie za dużo, ale zawsze trochę jest :D

Wyliczę sobie prawdopodobieństwo, że zdam z elektrotechniki - okrągłe zero xD xD xD
    I właśnie się obawiam, że wyjdzie tak, jak wyszło ostatnio xD

A z HTML-em 5 Wam niestety nie pomogę, bo w temacie stron internetowych siedziałem jak byłem na początku gimnazjum jak nie wcześniej nawet i od tamtego czasu tematyki nie ruszyłem :p Muszę się doszkolić w wolnym czasie :)

I teraz znikam, ale jeszcze nie idę się uczyć xD

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wstałam.:D
    I od razu po wodę pognałam.

Wystarczy? Pytam, bo to i na kawę i na żur. ;)xD

Dobra może być zalewajka, ja bardzo chętnie się zaleję. xD A kartofelki dodajesz?;):)

Zobacz ile nowych gości mamy, wnuczki Ewy, cztery randkowiczki Piotrka no i tajemnicza lilianna70.
    A póki zupa się gotuje posłuchajcie, z dedykacją dla lilianny70.

12. xBabciaEwa

Moje wnusie raczej do domku nie przyjdą , ale u babci będą się świetnie bawić ,

jak zawsze .
    --------------------------------
    Ela gratuluję skończenia ewentu .

Ostatnie edytowanie: 4 marca 2017
  13. krasnoludek10

Włączyłem, ale według nich zrzut ekranu to nie "screenshot"8)

14. xBabciaEwa

Nie wiem co u ciebie jest nie tak , u mnie jest wszystko dobrze .

15. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Gratulacje :D Mi brakuje jeszcze 120 tabliczek. Powinny wypaść :)

16. krasnoludek10

A ja prawdopodobnie randkę z "Potopem", geometrią i równaniami wymiernymi w zadaniach tekstowychxDxD:cry:

A ja jestem na infie na etapie - zrób stronę internetową z wszystkimi wymienionymi elementami, ale tylko stylamixD Na razie zaczęliśmy JavaScript a ja jeszcze nawet tabelki nie dodałem ani galerii-.- A w gimbazie było tak fajnie i ze strony internetowej dostałem (prawie nic nie robiąc, też chyba koleś z jakiejś firmy) szóściorkęxD Z polskiego na koniec 3. miałem 5, a w 1 LO już tylko 3-4; w 2 - tylko 2 i 3, bo kto lubi dostawać pały z nieodrobionej pracy domowejxD

17. agniecha$

No wiesz Ty co jak to teraz wstałaś ? Wschody słońca trzeba też podziwiać nie tylko zachody

Dobrze ,żeś doniosła tej wody
    trzeba wielki garn tego żuru uwarzyć

Żur to zupa osobno i kartofelki z mundurkach osobno i daje się na michę te kartofle i każdy według uznania sobie dokłada do talerza z żurem Do żurku też można podać pajdę chleba najlepiej takiego wczorajszego ,jedni przygryzają a inni maczają kawałki i zjadają z zupą
    Zalewajka to żur ugotowany razem z kartofelkami pokrojonymi w kostkę oczywiście każdy z tych wariantów ma słoninkę i kiełbaskę pokrojoną w kostkę razem z cebulką i podsmażoną na patelni można dać też trochę boczku
    pycha mniam
    A można gdy zostanie nam kartofli je na kolacje dobrze podsmażyć na patelni aż do uzyskania takiej chrupiącej skorupki i zalać na talerzu gorącym żurem niebo w gębie .

Kto lubi ''gzikę'':)

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie wiem czy to to samo co gziczka, jeśli tak, to wiem co to i lubię. ;):)

19. agniecha$

Jeśli to twaróg ze śmietaną i cebulką i do tego kartofle w mundurkach to to samo :) też lubię

20. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

A gdzie mięso w tym daniu ?
    Krupnik jakiś ?
    Zalewajka ?
    Wojna będzie ?
    Ktoś zaprosi na normalny obiad ?
    A tak seryjnie mam pytanko :)
    W pasku znalazłem coś co się nazywa większy wybuch . Skąd to mam i do czego moze mi się przydać ktoś wie ?
    Pozdrawiam i udanej wiosennej soboty życzę :)