panoramaogrodnicza

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by panoramaogrodnicza, May 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hip hip hura "uśmiech szczęścia " już u mnie działa ... [​IMG]

ale nie ma taryfy ulgowej ... siejemy dalej mroczne trzeba dobrze wykorzystać ten plus 1 do stodoły tym bardziej ze ogromne ilości potrzeba do tych misji.
    Miałam nasiane do "czary mary " ale wolałam wykorzystać te rośliny do pakietu hodowli wron ,tak na wszelki wypadek ;)
    posprawdzałam w poradniach i jednak na początek zrobię misje "upiorne zakupy " potem te itemki na te pnącze i będę miała krótszy czas wzrostu roślinek a to już duży plusik .

A kto ma ""hipcia" ? Przyznać mi się tu zaraz , komu dopisało szczęście i ma uroczego grubaska ?
    Mnie niestety ...ale nie dopisało żadnych hipopotamków ... bo nie kupiłam ani jednej zagrody [​IMG] [​IMG]

A ciekawe gdzie to się Panoramka podziewa ?

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Robale lecą jak krew z nosa:sleepy: Raz na "miesiąc" albo i rzadziej:sleepy: Ale za to mroczny kwiat wysiany a strach skończę o 16-17xD;) I mam nadzieję, że 24 h kombajn za 20 hydrantów starczy na uzupełnienie tych robali:p;)

EDIT:
    To ja biorę (co prawda niedobrą, ale skuteczne lekarstwo na niewyspanie albo za długie spanie:p;)) kawkę zabielaną mleczkiem;) I wyjątkowo nie słodzę, bo od gorzkiej jestem bardziej wyspany niż od posłodzonej nawet 1 łyżeczką cukruxD A pojutrze będzie 2 w 1 pewnie tradycyjnie:p;) Kawka i podwójny wysiłek fizyczny jak nie potrójny:p Biegnięcie na jeden albo/i drugi autobus i dzień rozpoczyna się WF'em jak nie zmienią planu oczyzwisajcie:p;)xDxDxD

Last edited: Sep 10, 2016
    panoramaogrodnicza likes this.
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja też wstałam, dzisiaj o piątej rano :cry::cry::cry:, nie miałam czasu zajrzeć i powiedzieć, że wyjeżdżam na Mazury.
    Nie nie, nie myślcie, że odpoczywać, opalać się, pływać.
    Mimo, że jeszcze lato i ciepło i miło, to trzeba łódkę przygotować do zimy. więc cały dzień ciężkiej pracy, tym bardziej ciężkiej, że żar się lał z nieba. Ale już w domu jestem.:)
    Cieszę się razem z Tobą.:D
    Ja jeszcze chodzę po polu i wykopuje te pędraki. :);) Sąsiadom i znajomym i nieznajomym dziękuję pięknie za podrzucenie larw.
    Dzisiaj skończę. :D

toDzasta and agniecha$ like this.
  4. krasnoludek10

Ja poszedłem spać o 18 i wstałem o 3 nad ranem przez tę nieznośną duchotę:sleepy: I byłem zmuszony przez mamusię iść spać znowu o 6 nad ranem, bo wyłączyła Neta (wróciła z siostrą z jej imprezy osiemnastkowej) a siostra poszła spać, więc nawet telewizji nie było jak włączyć, bo bym nic nie słyszał:sleepy: I wstałem o 13:00:sleepy: Tak bym już dawno skończył tego eventa:cry::cry: Ale z pieskiem byłem o 3 nad ranem:D I czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego doskonalenie się człowieka jest rekurencjąo_O ??? Bo życie, dlatego, bo ciągle powtarzamy rutynę, która na dobrą sprawę, według naukowców, nigdy się nie kończy:D

5. panoramaogrodnicza

A tam gdzie dzisiaj byłam, na ścianie tawerny wisi taki napis:

6. krasnoludek10

Panoramko - oszczędź mnie, błagamxDxDxD:cry::cry::cry:xDxDxD:cry::cry::cry:xDxDxD Miejże litość nade mną:p;)

7. panoramaogrodnicza

Nie lubisz cyrku? :);)

8. krasnoludek10

Lubię, ale tamtejszej katorgi nad zwierzątkami i innymi żywymi stworzeniami nie;) Czy Ci ludzie nie rozumieją, że inne żywe istoty też mają uczucia i cierpią:mad: ???

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobranoc wszystkim .

10. krasnoludek10

Branoc TTBZ'owo:)

11. agniecha$

Nawet nie potrafię powiedzieć czy byłam w cyrku ... chyba nie bo bym o tym pamiętała xD albo mam sklerozę

Dobranoc Ewa
    A co tak dziś cichutko i tak szybko nam uciekasz ... nawet się nie pochwaliłaś jak tam robaczki wylazły na twojej farmie .

toDzasta likes this.
  12. krasnoludek10

Hej Agnieszka:) To robimy wymianę miejscową, bo u mnie duchota nadal a u Ciebie pewnie chłodek już:D ???

13. agniecha$

Wieczorami to jest chłodniej i nawet dobrze, idzie przewietrzyć mieszkanko ... szkoda że tak potem najdzie robactwa wszelakiego i gryzie po nocy xD
    Posiane na noc mroczne i zwykłe roślinki , można uciekać spać

Dobranoc

toDzasta likes this.
  14. panoramaogrodnicza

Witam, no tak niedziela, to pewnie śpicie jeszcze.:)
    Wodę na kawę wstawiłam, zaraz będzie.
    Melduję, że event skończyłam i dodatkowo odblokowałam hodowlę wron. :D
    Mam jeszcze 10 misji mrocznych do skończenia. :cry:

A wracając do wczorajszej dyskusji
    Myślę, że cześć ludzi nie rozumie i to zupełnie nie zależy, czy to cyrk, czy każde inne miejsce. :(

A ja byłam kilka razy, ale w poprzednim wieku. :);) W cyrku zawsze podobały mi się akrobacje cyrkowe.
    W wielu cyrkach nie ma zwierząt, w wielu krajach jest to już uregulowane prawnie, niestety nie u nas. :(

15. xBabciaEwa

Dzień dobry !
    [​IMG] Kawkę podaję na dobry początek dnia . U mnie ewent już zakończony .
    Pnącze działa , a ja sieję mroczne , bo nie mam nietoperzy odblokowanych - hodowli , jakieś niedopatrzenie czy co ?
    Muszę to szybko naprawić . A jesli chodzi o cyrk to znam to od kuchni i
    mogę tylko powiedzieć , że wszystko zależy od ludzi .

16. panoramaogrodnicza

I dobrze, bo ja jakaś śnięta jestem po wczorajszych ekscesach. :p
    Jak to dobrze pogadać z mądrymi ludźmi. :)
    Ja rozanielona, że hodowlę wron odblokowałam, zabrałam się za kończenie misji, a Ty mi piszesz:
    Poleciałam, sprawdziłam, też nie mam. :cry::cry::cry:
    No to zmiana planu, nie kończę misji, zabieram się za nietoperze.:)

Zaciekawiłaś. :) Powiesz coś więcej?

toDzasta, agniecha$ and xBabciaEwa like this.
  17. xBabciaEwa

Mój mąż pracował w cyrku jako akustyk - zajmował się nagłośnieniem podczas przedstawień i gali .
    Pracował w Niemczech , ale kursowali po Europie . Miałam okazję go odwiedzać jak był w Austrii , w Berlinie .
    Widziałam jak treserzy traktowali zwierzęta , jak o nie dbali poza areną , niczego im nie brakowało , były zadbane , no może nie mogły pobiegać na wolności , ale to wiadomo . Więc twierdzę , że wszystko zależy od ludzi i ich podejścia do zwierząt .

18. agniecha$

Dzień dobry

Super już kawkę porywam ,uwielbiam kawusie bardzo .

A co to z Wami siać się pewnie wam nie chciało ;)
    Ja mam zrobione i hodowla nietoperzy i wron i jedna cała misja i pnącze mam na upiorne zakupy teraz te itemki robię.
    Wcześniej jakoś zagubiona byłam w tych misjach i itemach a nawet w fabrykach mrocznych nie bardzo wiedziałam co mam w końcu robić ;)xD No i moje pierwsze to zrobiłam nietoperze i wrony a potem upiorną fabrykę walizek :inlove: No i się okazało że nie mogę jej postawić bo mały poziom miałam xD a chciałam być cwana i sprzedawać drogo walizki :pxDxD .

Ale chwilami to ciągnie się to sianie mrocznych ... końca nie widać ...

toDzasta and panoramaogrodnicza like this.
  19. xBabciaEwa

No jak nie chciało , jak się chciało . Ja grzybowe lasy ; robiłam , bo nie miałam co postawić na Wyspie skarbów .
    teraz mogę się zająć hodowlą i misjami .

20. krasnoludek10

Akrobacje cyrkowe na linie - to było coś, no nie:inlove: ???
    Bo u nas jest na razie takie społeczeństwo i organy najwyższe:sleepy::(-.-:cry::cry:

Cześć Ewa:) Ja się skupiam aktualnie na "Upiornych zakupach";)