panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Dobranoc Ewuś i Dziękuję za dziś - Ty wiesz :inlove:

2. juras

juras Weteran forum

Już prawie 4-ta, dzień doberek.
    Eee, chyba za wcześnie, nawet Karina śpi. To ja tylko kawkę podam; niech trochę przestygnie.

<EDIT> Poddaje się ; będzie mrożona

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2017
  3. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

Doberek dzięki za kawkę
    Gratki no i masz babo placek płaczesz a pnącze masz u mnie kicha co chcę strzelać
    wylatuje mi internet i 10 piłeczek poszło w świat:cry:

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień doberek. :D
    Nie spodziewałam się, że kawa będzie czekać na stole. Dzięki. :D:inlove:
    Łyczek kawy i jednak sprawdzę czy mnie nie ma w łóżeczku. ;):)

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry wszystkim :)
    dzięki za kawusię :) zbiorę, posieję i zrobię to samo co Elka.... jeszcze pół godzinki drzemki dobrze mi zrobi :):):)

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Kawka wypita - smaczna i mrożona .
    Ja już w polu , a Wy co ?
    Brakuje mi 10 talarków do zagród i na tym skończę ewent . Drzewka już mam , pnącze działa i gitara .
    Aniu na mnie zawsze możesz liczyć - buziole .

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Brawo! Mi się pewnie do lata zejdziexD

8. xBabciaEwa

Witaj Tomek !
    Przecież pisałeś , że dobrze Ci idzie . Nawet zamówienia na itemy zbierasz .

9. panoramaogrodnicza

Nie wiem co Jurek dosypał do kawy, ale ja dopiero wstałam. :D
    A poza tym, nic na działkach się nie dzieje, ;)xD

10. abc2016

jak nic ;) rośliny rosną, drzewa owocują, w zagrodach (jak ktos ma postawione) mnożą się zwierzaczki.... samo życie :)

-----------------
    a gdzie można postawić magiczne drzewo? bo nie mogę znaleźć info na ten temat - chyba jeszcze śpię....

11. xBabciaEwa

Kiedyś trzeba pospać jak można .
    Ludzie mają postawione na " wyspie skarbów " albo w ogrodzie ozdobnym .

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

Kawa mhm .... ....
    Działam, zbieram latam i powoli event się robi i zaczynam się zastanawiać po co go robię xD
    Kamieni dziś jak nigdy z eventówki wyleciało ok 30 z jednej łąki -się zdziwiłam ale i tak to jak kropla w morzu potrzeb
    Piłeczkami porzucałam ,talarków przybywa ...
    no powiedzmy że przybywa ,bo chwilami mam wrażenie że stan talarów stoi w miejscu xD

13. panoramaogrodnicza

14. xBabciaEwa

Mi wczoraj nie zaliczało złotych - strzelałam sobie a muzom , ale co tam już finiszuję , więc spoko .
    Farma mi znowu muli strasznie .

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Rzucać to ja rzucam za 24 talarów ,gorzej z kamieniami żeby te piłeczki mieć i dlatego prawie nie przybywa .
    Coś tam ugram jeszcze ... zobaczymy ile :)

16. AnnDżelina

no powiem Ci że ja też w dodatku totalnie się wybudzić nie mogę
    to już wiosna czy jak?

Dobry :)

aa talary wczoraj mi dopisało przy 3 -ej gierce dopiero - z opóźnieniem ale doliczyło bo ja sobie piszę przed i po no jak się ma 2- 3 piłeczki to się liczy wszystko :oops:
    ...
    ja magiczne drzewko mam od zawsze w ogrodzie ozdobnym na wyspie jakoś tam mi najlepiej ono pasuje klimatycznie

17. xBabciaEwa

A mi nie , ale nie przejęłam się tym za bardzo , co chciałam to mam i z wielką nie ukrywaną radością pożegnam ten ewent . Jak wrócę od córci dostukam te 10 talarków i gitara . Dzisiaj nie pokibicuję Piotrkowi , ale myślę , że świetnie da sobie radę .

18. abc2016

no gratuluję :)
    ostatnio tak "od niechcenia" wstawiłam do szklarni chmiel - chyba bardzo chciał być użyteczny, bo deski wyskoczyły po jednym razie, a ponieważ rośnie krótko i ciągle jest do zleceń dla jednego gościa potrzebny, to i tak go siałam, a teraz mam deski w prezencie.
    Absolutnym hitem dla mnie są róże - na SP z SN rosną 35 minut i sieję je teraz na jednym polu i kilka razy już wyszło 44/44 :)

zaczęłam strzelać, średnia (z bardzo marnym początkiem) jest ok. 22,2, zdarzyło mi się trafić 3 złote ale i tak mi zaliczyło 2

pnącze to zdobyłabym bez spinki bez siania tych róż z SN, ale chciałabym dostać zagrody i drzewa... a na to trzeba popracować więcej

19. xBabciaEwa

Szkoda piłeczek na 3 złote , bo nie zaliczy .
    Róże też mam uszlachetnione , ale zawsze cebulę sieję jakoś tak .

20. AnnDżelina

:sleepy: a płacze bo zawsze próbuje każdy event robić normalnie tak jakby testując ich jeszcze czy faktycznie
    dobrze obliczyli czas i każdego gracza
    użycie kasztanka i sn to nie wyczyn
    nasza Ewa jest znacznie lepsza ona bez kasztanka zdaje się zrobiła w mig
    :)
    zbieraj piłki i obczaj moment kiedy Ci net najlepiej chodzi i Twój czas pozwala :)
    ...
    a ja chciałam design sobie w prezencie machnąć dla kaprysu i rocznicę a tu lipa
    nie uzbieram tyle :oops:
    wezmę co najwyżej sadzonki jeszcze