panoramaogrodnicza

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by panoramaogrodnicza, May 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

witam milo
    i zaraz znikam....:p

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Witam, witam, :D:inlove:
    długo Cię nie było, już nam nie znikaj.:);)

__BiAłY__, agniecha$ and toDzasta like this.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobry .
    Ja na chwilę przywitać się , czasu nie mam , będę wieczorkiem . Pozdrawiam .

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Witam cieplutko w piąteczek:)
    Oj mi wczoraj też się wzięło na wspominki, chce mi się do szkoły:oops:

5. panoramaogrodnicza

Mówisz serio?-.- Dla mnie liceum to był jeden wielki koszmar, do tej pory mimo, że sporo lat minęło, czasem mi się śni. >:(
    Nie chciałabym jeszcze raz tego przeżywać.:cry:

6. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Powiem Ci, że jakiś traumatycznych zdarzeń nie przeżyłam, każdą szkołę miło wspominam. Może niektórych kolegów nie, ale to pojedyncze jednostki.

7. panoramaogrodnicza

U mnie koleżanki i koledzy to super byli, nie narzekam, ale nauczyciele, co jeden to lepszy.
    Niesprawiedliwe oceny, niekompetencja, pretensje o strój, wygląd itp., itd. Nawet nie wiedziałam, że to może taką traumę wywołać.
    Do tej pory czasem mam okropne sny, a to naprawdę mineło wiele lat.

8. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Ja szkołę wspominam całkiem przyzwoicie. Też zaliczyłam niesprawiedliwe oceny, niekompetencja, pretensje o strój, wygląd itp ale ja starałam się dostosować i było spoko. Jedynie moją wychowawczynię z liceum dziwnie wspominam (chyba miała śmergla), oraz panią od rosyjskiego. Byliśmy jej najlepszą klasą a mieliśmy średnią coś koło 3 ale jak dowiedzieliśmy się, że to dlatego, że nie może zaciążyć (pewnie hormony) to nerw przeszedł a jak w końcu jej się udało zmajstrować potomka to wiwatowaliśmy.
    Ps. Przepraszam nie przywitałam się. Jestem Gosia i podczytuję Was z krzaczków.

9. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

witajcie
    - dla mnie podstawówka to koszmar - pierwsze 4 klasy miałem muzykę ze smyrgniętą komunistką - zatwardziała wojskową - do dziś znam kilka wersów żołnierskich piosenek. Pozostałe 4 klasy w innej szkole - dotarcie do niej bez skopanego tyłka było cudem.
    - liceum już zdecydowanie lepiej choć się rozleniwiłem. Ale i tak było fajnie :)

10. panoramaogrodnicza

Już po 22.00, więc dzisiaj na dobranoc dla dorosłych ....

11. xBabciaEwa

Dobranoc Panoramko .
    Dobranoc wszystkim . :)

12. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Witaj Panoramko:D:inlove:
    nie przeczytałam jeszcze, ale czy o tarczach szkolnych wspominaliście. Hańbą było mieć ja przyszytą, to agrafki były w cenie.
    A rano przy wejściu do szkoły stali dyżurni i sprawdzali czy przyszyta czy na agrafkę:D
    Dumnie rzeknę, że nigdy takim dyżurnym nie byłam:D Szłam na L4 ;)kiedy kolej na mnie przychodziła:D
    Już wtedy miałam zacięcie na opozycjonistkęxD

13. panoramaogrodnicza

Dzień dobry, dzień dobry :D
    Wczoraj nie przywitałam się z Gosią, przepraszam i zapraszam serdecznie i do krzaków i do domu. :)

Witaj Waderko, cieszę się, że już wróciłaś. :D

No tak, tarcze to temat rzeka, nie każdy wie o co chodzi. :)
    W mojej szkole też było co rano sprawdzanie i to nie przez uczniów tylko przez dyżurnych nauczycieli.>:(
    Tarcza musiała być przyszyta, na agrafkę się nie liczyło, tarcza na agrafkę była konfiskowana i trzeba było sobie kupić nową.
    Pamiętam do dziś, że miałam paltko z wywiniętymi rękawami i tarcza była przyszyta owszem, ale pod tym wywinięciem, a przechodząc przez "kontrol" ;), odwijałam nieco i nie mieli się do czego przyczepić.xD
    No cóż teraz sobie myślę, że to były pierwsze lekcje wyprowadzania władzy w pole i omijania bzdurnych przepisów.

14. xBabciaEwa

Dzień dobry !
    Tarcze szkolne , kurcze co się człowiek nakombinował , żeby wyjść z twarzą z tego nakazu . Ja miałam malutkie agraweczki .
    Nie było ich widać i jakoś się udawało . Raz jeden mnie złapali , a to dlatego , że się spieszyłam i tarcza mi się pomarszczyła .
    Oczywiście uwaga do dzienniczka , podpis rodziców i gadanie o dumnie , że się chodzi do tej szkoły . A do jakiej miałam chodzić
    jak rejonizacja była . ;)

15. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam:) wpadłem się przywitać i zarazem miłego wieczoru życzyć;) A właśnie w temacie tarcz mnie również nie ominął ten zaszczyt ;) na szczęście chyba tylko do czwartej klasy:D , później zostały zniesione..

Last edited: Sep 3, 2016
  16. xBabciaEwa

dzień dobry !

A co tu tak pusto , nikogo nie ma ?
    Jeden dzień mnie nie było , myślałam , że się nie wyrobię z czytaniem ,a tu masz .
    Hej , hej gdzie wszyscy jesteście ?

17. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

przy domowej robocie po weckendziexDxDxDxDxD

18. xBabciaEwa

Witaj !
    No tak o tym nie pomyślałam , ja już wszystko zrobiłam i mam chwilkę , więc zajrzałam . :)

19. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

ja dopiero się wzięłam za rosół, może do 16,30 się wyrobię.:):):)

20. xBabciaEwa

Na pewno , czasu sporo jeszcze .
    Ja dla 2 osób gotuję , więc idzie mi to migiem . Wstawiam obiad , sprzątam , kurze pościeram i po zajęciach . :)