panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobrze widzisz - cudne są i mogę sobie sama je zrobić .

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

bardzo mi się podobają te młyny...

3. xBabciaEwa

Na obrazku nie widać , ale śmigła się obracają z taką poświatą - super to wygląda .
    Przyznam , że Piotr mnie zainspirował - " grzybowe lasy " przy nich to brzydactwo , chociaż więcej punktów dają .

4. abc2016

to zależy jak się ustawi, bo mogą całkiem ładnie wyglądać - z tych superPD itemów to mi się wielbłąd najbardziej podoba.... a dostałam takiego maleńkiego kotka, który jest taki śliczny, ze mogę się patrzeć i patrzeć, no i tęczowe drzewko mi się tez podoba. A jakie śliczne są niektóre co mam na pnączach, takie z niskim PD - piękne. Wzięłam się trochę za naukę itemów, robię listę i oglądam przy okazji - jest tego masa.

5. xBabciaEwa

Jest to prawda , ale ja mówię o tych co można w pełni sobie zrobić - jak ja robiłam " grzybowe lasy " to one miały najwyższą wartość
    w tpd , a wyspę miałam pustą - teraz mi nie zależy , więc mogę się pobawić i dla przyjemności zrobić .

6. abc2016

trochę się nasiejesz, bo 7300 roślin to nie jest mało....

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Pnącze które daje tylko 800 pd
    Byłam w szoku nie dość że ogrom siania na pnącze to sporo siania na te itemy ,a tak marnie się dostaje z niego
    Ufff jak dobrze ,że jestem przy końcówce siania .
    Ktoś mi wymienił na GT na jedno z potrzebnych itemów na te pnącze, a Karinka podarowała kuchnię wiedźmin na pnącze upiorne zakupy to mogę sobie co innego zacząć .
    Albo na trzaskam roślin na upiorne bukiety albo nową misję zacznę albo itemy mumie albo ...albo...coś ładnego do ogrodu albo ...xD
    Inspiracji i pomysłów na pełnie nie brak .
    Teraz obecnie jestem i mnie nie ma ;) męczę się z tabelką .Obiecałam sobie ,że po raz pierwszy i ostatni raz w takie tabelki się bawię Zachciało mi się w pucharach procenty zdobywać xD.

I zapomniałam się pochwalić że zdobyłam 4 poziom w piekarni ,dżemiarni i kwiaciarni :D
    Nie wiem po co ;)xD ale zdobywam tam wyższe stopnie wtajemniczenia .
    Piękne są niektóre . Sporo jest takich kolekcjonerskich .
    Parzę tez i zdycham ;) wzdycham i podziwiam

8. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

Cześć rób te poziomy w kwiaciarni i dżemiarni potem produkty i na targ kasy będzie sporo

9. abc2016

i jak Ci idzie z tą tabelką?
    tez zdobyłam 4 poziom w piekarni a w kwiaciarni 5, w przetwórni jestem dopiero na 3....

10. xBabciaEwa

W końcu farmerki jesteśmy .
    Gratulacje , ja myślałam , że się obijasz ,a tu proszę - bach poziomik .
    Ja to patrzę , podziwiam i tyle .
    No tak , a ja ciągle na 4 - oj lenia mam , czy cuś .

11. KarinkaP

wystarczy 5 białej niewinności wstawić na rozbudowę dziennie

12. xBabciaEwa

Wiem , muszę się za to zabrać znowu - dzięki Karinko . :)

13. abc2016

właśnie tak zrobiłam, zjadałam 5 białej codziennie od 3 poziomu a to co robię w kwiaciarni to dla siebie doniczka walentynkowa (mam zapasy składników z czasów jak były tanie), czasem upiorny bukiet (zasadniczo dla siebie) i tyle....

14. agniecha$

Idzie idzie już coś załapałam :oops:umiem wpisywać cyfry xD potem ciąg dalszy nastąpi .
    Obijam się bo tam nic prawie nie robię tylko kupuję potrzebną rzecz do rozbudowy i dziennie staram się tam wpakować te 5 szt i tak sobie poziomik rośnie .
    Zgadza się Karino
    A do piekarni babeczki a do dżemiarni dżem lawendowy .

15. abc2016

rzadka umiejętność xDxDxD

jem tańsze rzeczy w piekarni i w przetwórni, bo trochę drogo dla mnie babeczkę po 25-30tys. pakować czy lawendowy po 16-20tys. Idzie wolniej, ale idzie....

w przetwórni zrobiłam już ponad 200 podstawowego sosu do produkcji CMJ i jak wskoczę na 4 poziom, to cierpliwie poczekam na przecenę i kupię przepis.... a teraz zbieram cukier :)

16. KarinkaP

do dżemiarni lepiej chyba poncz jajeczny ja to wkładałam

17. agniecha$

xD kroczek do przodu ....

Ja przez pakuje w rzemiosło tylko jak widzę taniochę z danych produktów lub daję zamiennik .
    Też dobry daje 100 pd a dżem lawendowy 125 pd ,więc można według ceny ładować , co najlepiej się opłaca .
    Czasem jak lawendowy za drogi to właśnie daję ten poncz jajeczny .

18. abc2016

też tak robię

Ewcia, jak Ty masz lenia, to co o nas mówić... zawsze pierwsza i wszystko ma... co ja mam powiedzieć, że mam lenia do n-tej potęgi?

--------------
    a evencik z owockami jak idzie?

19. xBabciaEwa

No gdzie pierwsza i wszystko ma - no gdzie ?

20. abc2016

np. drzewka dzisiaj :inlove: i większość eventów z sianiem :inlove: a kto najpierwszy rozdał wszystko w czasie GT :inlove:
    dalej mam pisać?
    mam nadzieję, że nic złego nie napisałam....

Ostatnie edytowanie: 10 lutego 2017