panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

piękny uśmiech :) już wysyłam :) wydra poleciała - tylko opiekuj się nią dobrze....

================
    a do mnie w międzyczasie wpadły łosie i mirabelka :inlove: i jak tu nie wierzyć w św. Mikołaja, a nawet listu na parapecie nie zostawiłam :) idę się zaopiekować łosiami i posadzić mirabelkę

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2017
  2. rebelek

rebelek Aktywny autor

:) ;) :p :DxD:cry: (to łzy szczęścia)

co to jest puchacz? bo tego też nie mam ;/

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2017
  3. abc2016

sówka ;)
    Karinka tak mówi na sówkę :)

4. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

i to można o mnie mówić że oszalałam 15mil wydałam na zakup łasiczekxD:p

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

zaczynam głupawki dostawać proszę o nie czytanie moich postów zbyt poważnie w pewnych miejscach xD
    a pisałam nie szalej :D

6. abc2016

a możesz powiedzieć jak to zrobiłaś? można kupić łasiczki?

7. KarinkaP

ano szaleję lecz uważam że to promocja na dzień dzisiejszy jak dla mnie 20456 za sztukę:p

8. AnnDżelina

a to spoko jesteś usprawiedliwiona :)

9. abc2016

zrozumiałam, bo ja w balonie, myślę tylko o zagrodzie, a nie zwierzakach na targu

10. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

Dzień Dobry bry bry bry bry :)
    Mam malutką prośbę . W wolnej chwilce buszując po swoich balonach rzuccie oczętami na itemy pod tytułem kukułcza mama 1 i kukułcza mama 2 . Gdyby gdzieś były to dajcie sygnała co za nie oczekują . Wiem ze szanse marne bo toitemy na pnącze w dodatku z misji hodowlanych ale czasem cuda się zdarzają :) Dziś w nocy za zwykłą surmię przytuliłem kasztanową sarenkę :) A propopo ktoś tych surmii tutaj poszukiwał ?
    Miłego i owocnego dnia :)

11. abc2016

dzień dobry Panie Lwie :) Ania (kaniape) szukała surmii XXL, tak mi się wydaje

12. AnnDżelina

trening już mam zaliczony :)
    Katarynki szukam już od wczoraj :)
    a od dzisiaj to już wszystkiego po kolei szukam i bez kolejności :)
    nie miałam innych pokus xD

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Jeśli jeszcze czegoś szukacie to napiszcie - koleżanka likwiduje farmę to może ma .

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Człowiek długo żyje na tym świecie, a ciągle świat miło zaskakuje. :D:inlove:
    Wstaję, wchodzę na farmę, a tu "pozdrowienia zza krzaka" na mnie czekają. :D
    Nie wiem kto, ale to niesamowicie miłe uczucie, dziękuje za niespodzianki nieznajoma Aniu. :D:inlove:

Dziękuje. :D:inlove:

Wstał dobry dzień,
    z pyszną kawą. :D

Ciągle nie ogarniam i podziwiam Was, że tak sobie świetnie radzicie w tym GT, ale zaczynam lubić. :D:inlove:

15. AnnDżelina

napisz jej że farmy się zlikwidować całkiem nie da ;)- one zostają :)
    i może wróci i co wtedy?
    ............

dobra z takich przyziemnych rzeczy to może ma chomiki czy świstaki na zbyciu? albo motylki albo np perełkowca, mirabelkę, miłorząb czy magnolie - coś z tego się przyda :)

pytałaś to odpowiadam :)

16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Szał jak widzę Was się trzyma ;) To dobrze ,bo mnie też xD

Z tego wszystkiego zapomniałam dać nietoperki do oaz na noc , co tam one ,przecież latanie ważniejsze .Ale biorę się do roboty z nimi zaraz .
    Jak phiii ?
    Ja tam widzę sporo ciekawych rzeczy i dla mnie oznaczone by były jako unikatowe i kolekcjonerskie .
    Szuka się .

To może ma armatkę miłości
    Potrzebna mi do wymiany w balonie -bardzo

Ann nie mam dla Ciebie tego balonowego ekspresu :( Myślałam że się skołuje ale jednak towar chodliwy
    Widzę ktoś nowy zagląda rynek7000 Zapraszamy do nas :)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No tak, to są wbrew pozorom poważne decyzje. Miałam sąsiadkę, taka pierwszą prawdziwą. :D
    Co mnie prowadziła za rękę, była na każde zawołanie.
    Na moim pierwszym GT jako pierwszy prezent od niej dostałam różowa kaczą zagrodę. :D:inlove:
    Wtedy zrozumiałam, że różowe może być piękne. xDxDxD
    No i w czasie GT na początku ubiegłego roku, jak grom z jasnego nieba, sówka, pisz co chcesz, bo likwiduję farmę, na pewno nie będę już grała. Koniec. Nie pomogły prośby, groźby i błagania. :cry:
    Teraz czasem zaglądam do znajomych, z nadzieją. a może poziom podskoczył, a może wróciła.
    Może wróci. :)

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jak się pojawi to zapytam o te fanty . Pisała , że jutro zamyka farmę .O balonowy expres też zapytam .
    Zapytam .

19. AnnDżelina

powiem Ci że nic już nie ma ;)

armatka miłości :inlove: no następna z lekkim wymaganiem ;) u mnie jej nie ma w balonie w ogóle

a coś unikatowego daje chociaż ktoś w zamian?

20. KarinkaP

no no armatkę miłości mam nie powiem piękna jest w balonie wołają różowy warsztat koi tego brak