panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ja chcę Twój obiad o loosie pyszności

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ale żeś się spracował. Podziwiam.:D
    A mógłbyś mi to wytłumaczyć, bo ja trochę zagipsowany mózg mam. :cry:

pietruchin48, ma-ter oraz kaniape4410 lubią to.
  3. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Ja mam tak samo jak Ewa - szkoda mi moich ulubionych zwierzaczków do warsztatów, dlatego w ogóle warsztatów nie używam. Wszelkie produkty kupuję z handlu. Natomiast rośliny, drzewa i zwierzęta produkuję samodzielnie i oddaję do misji ;)
    Jak wróciłam, to akurat event żabny był - i na początku uruchomiłam produkcję drabin, bo jak to tak - sama nie, no przecież muszę sama.. Aleee potem stwierdziłam, że w ten sposób to ja same żaby będę miała na wyspie.. A to był czas, gdy miałam same zwykłe zagrody, a zaległości innych zwierzaków ogromne ;) Więc drabiny poszły do paska i tyle ;)
    Fajna tabelka :) Czyli te buły mimo wszystko się opłaca jeść ;) U mnie tanie są bardzo - można je kupić nawet po 600SG czasem.

Gratulacje!!! Świętujemy ;)

No wraaaacaaj w końcu.. Wracaj.. Ile można ten internet naprawiać i obecności Panoramki nas pozbawiać 8)-.-8)-.-

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

To zapraszam - ziemniaczki z koperkiem - lubisz ?
    Mózg też ? a ja myślałam , że rękę - o rany - to współczuję - żart oczywiście - wbijasz się na obiad do mnie ?

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

pewnie że lubię :)

6. xBabciaEwa

To super , o której będziesz ? bo nie wiem czy ziemniaki już wstawiać ?

7. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Masz tak samo jak ja :D
    U mnie obiadek taki sam, tylko bez barszczyku.
    I jeszcze sos do spaghetti dzisiaj sobie zrobię, żeby mieć jutro po pracy gotowy obiad :)

8. xBabciaEwa

U mnie na życzenie mojego słoneczka obiadek - ciekawe kiedy z grochówką , albo fasolową wyskoczy .

9. juras

juras Weteran forum

Nie:p

10. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Grochówki ani fasolowej nie gotuję, bo nie przepadam, a poza tym jakoś fasola/froch mi nie wchodzą. Jak już wejdą bardzo ciężko się przyjmują.
    Na grochówkę, fasolkę po bretońsku moje szczęście do mojej mamy jeździ :D

11. xBabciaEwa

Też nie lubię , ale od czasu do czasu dla świętego spokoju gotuję i tak ciepło się na sercu robi jak widzę zadowolonego
    mężusia - na walentynki mu ugotuję i prezent z głowy .

12. kaniape4410

8)-.-
    Dlaczego mi to robicie jak w robocie jestem i jedyne co mam do zjedzenia to sucha buła ewentualnie wafelki ryżowe?? -.-8)-.- I ślina mi kapie na klawiature??? -.-

13. xBabciaEwa

Ślinik chcesz ? Tu obiad jest - się nie pluj już , a w domu zjesz drugi [​IMG]

14. kaniape4410

o matko :inlove::inlove::inlove: I jak tu nie lubić polskiej kuchni??? :inlove::inlove::inlove:

15. xBabciaEwa

Też lubię :inlove: Nie umiem wstawić swoich zdjęć niestety , muszę poprosić kogoś z rodzinki , żeby mi pokazał jak się to robi .

16. kaniape4410

A to działa tak samo jak wrzucanie zrzutów ekranowych, a z tym sobie świetnie dajesz radę. No chyba że chodzi o "zmniejszenie" zdjęcia, to wtedy rzeczywiście dobrze by się było z kimś skonsultować. Bo to niełatwo wytłumaczyć na forum.

17. xBabciaEwa

Pokazali mi jak się to robi to umiem . Zdjęcia też umiem robić ( brawo ja ) ale jak to w komputerze ma się znalesć to już nie wiem ( jaki wstyd )

18. kaniape4410

Żaden wstyd - kochana Ty masz linuxa, którego ja nawet nie mam bladego pojęcia jak obsługiwać :p Więc pewnie bym też nie wiedziała jak to tam wrzucić xD

19. xBabciaEwa

Przecież on prosty w obsłudze jest - kwestia wprawy . Ale wielu rzeczy jeszcze nie wiem i może kiedyś mi wytłumaczą moje
    dzieci .

20. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

No, w końcu 8)xD
    Jak to mówiła Ania z Zielonego Wzgórza... że bez względu na to czy zda geometrię, czy nie, to i tak jutro wstanie dzień :) Każdy w tym domku tworzy jakąś część całości i tyle, znowu się spóźniłem xD
    Mnie też :( Swoją drogą wracaj tu, tęsknimy! :D
    o_Ooj tak, wypiłbym sobie barszczyk :inlove: Muszę sobie kiedyś zrobić zupę krem z kukurydzy, ale najpierw od mamy przepis wyciągnąć by wypadało :p xD

Co do neonów... No cóż xD Kolejne rozczarowanie, brak pnącza, brak itemów... Nawet 7 ZB mnie tak nie pociesza i się zastanawiam, czy są warte 270 SP... Chyba zrobię do pierwszej zagrody neonowej i tyle, ewentualnie drugiej i o :)