panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Popieram - i bez kropki nad ,,i,, skumamy o co chodzi :p;) no chyba że to będzie cyrylicą czy tam jakimi innymi hieroglifami pisane to może być problem z odczytaniem xD
    Trochę tego czasu podgoniłam , ale do końca świetlików jeszcze mi dwa zbiory ewentówki brakuje - jednak do 22-giej powinnam dać radę
    siałam tylko z wodą i przez ostatnie 3 dni ledwo 2/3 razy udawało mi się zebrać to i opóźnienie z robotą jest .:music:A tu od jutra nowa ,,starość,, choć akurat puzzle lubię więc chętnie się pobawię w... kolejne sianie .

I super !! że się udało :)
    Mnie już od dłuższego czasu nie chce się bawić w szklarni (za bardzo roślinożerna) - szarłat i gryka całkowicie mi wystarczają na ,,jednosekundowe wypadalce,, choć przydałyby się jakieś ,,skracacze,, dla roślin do tych siewnych gigantów , tylko że zanim odpowiedni skracacz wpadnie to już wysieję i bez jego pomocy - jeszcze 4 te siewne zostało mi do przelecenia (na skróty) by wyrwać interesujące Mietkę nagrody .
    a przy okazji tu odpowiem na Twoje zapytanie o psicę :) już jest dobrze i w pełni wróciła do formy - żre za dwu, ujada za trzech i swoim zwyczajem przekopuje mi podwórko - w sumie kosztowała mnie ponad 1300 zł , ale... niech jej idzie na zdrowie i mimo wszelkich swoich wad niech zostanie jak najdłużej :p
    Przeczytałam Twój wpis wczoraj no i wymęczyłam u Renzo to jajo 8) i choć w balonikach mój rekord to ledwie 1100 nie było tak źle jak w kilku wcześniejszych edycjach gdy zdobycie większej ilości żetonów graniczyło z cudem - wnerwiające jest tylko to że w wielu rozgrywkach baloniki pojawiają się dopiero po upływie 20/30 % czasu danego na rundę
    Ja spisałam swoje z ,,+,, jakie mam wystawione ale dla niektórych nie znalazłam/nie pamiętam co ten ,,+,, daje -
    i tak:
    Niefortunny zakup
    Kozjazd
    Złodziej marchewek
    Heca hultaja
    Walizka przechowywania
    Zaakceptuj zmianę
    Skok Plusk Powtórka
    - jeśli wiecie i napiszecie będę bardzo wdzięczna :) bo zajmują mi te itemki miejsce w ogrodzie a może niepotrzebnie je tak chomikuję :music: