panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O to super, cieszę się, że jest lepiej.:) Odkleszczowe choroby u psów to trudna sprawa, są podstępne i trudne w leczeniu, trzeba bardzo uważać.
    Smutne to bardzo, ale myśl o tym, że On już za tęczowym mostem ma dobrze.:)

Wczoraj nie miałam czasu, ani żeby czytać, ani żeby pisać, a dzisiaj no cóż ... czytam i czytam i oczom nie wierzę.8)
    Widzę, że idzie nowe, ale czy lepsze? No cóż, każdy sobie odpowie sam.
    Dzień dobry.:)

Yabolek, kalinamala oraz aweva55 lubią to.
  2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry :) oby dobrym był
    zwłaszcza przy starcie tych dzisiejszych zabaw
    A gdzie to ,,nowe,, dostrzegłaś , bo ja czytam i czytam i wszędzie widzę ,,stare,, tylko nieco poprzebierane dla niepoznaki :p;)
    no chyba że nie tylko ewenty ale i ,,inne wydarzenia,, masz na myśli :music:

3. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

"Nowe" jak na razie to niewypał. Rozpoczęcie przesunięte na 17:00 ogłoszenie. Problemy techniczne xD Jutro dołażą pełnię i zadania czasowe. Strach się bać.
    A pełnia, to ta mega, przed dożynkowa. 6 tygodni

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

xDxDxD
    Już jeden ewent jest opóźniony.:oops:
    A ten "dobry" to teraz łatwiej znaleźć w realu niż tutaj.:sleepy:
    A wiesz, ja jak czytam, to tak panoramicznie. ;):music:
    Do starych nowych ewentów to już się przyzwyczaiłam, trochę nudno, ale cóż, można robić można nie robić. Kiedyś u mnie było nie do pomyślenia, żeby nie zrobić ewentu, a teraz ... okrzepłam troszkę.;)xD

Dużo tego nam dali, więc pewnie będzie wesolutko.:pxD
    No tak, to teraz tylko znaleźć czas na ciężką farmerską pracę i zbierać pieniążki na rehabilitację nadgarstka.;)xD

Ostatnie edytowanie: 24 września 2026 o 12:50
    kalinamala, Yabolek oraz Odilia lubią to.
  5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No i to też ,,stare,, jak sama farma xDwięc nawet i nie ma co się nad tym rozwodzić
    A widzisz... ja zaś bardziej tak perspektywicznie - to i nie dziwota że ,,nowego,, nie widzę :p
    Toteż się i nie boję , bo jestem (psychicznie) przygotowana na te różnorakie ,,strachy,, - przywykłam przez tyle lat :p nawet bez melisy się już obywam xD:cry:xD