panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Wiecie co się stanęło

Stał się cud
    moje paczki z leniwcami się sprzedały [​IMG]
    ale jak to co kiedy gdzie czemu komu xD
    też tak pomyślałam :sleepy:
    nie pójdziesz po kupony pomocników to jest szansa że kupisz :sleepy:
    tak samo inne dobra farmerskie
    na skróty lecę z kukułkami
    brakuje mi długouchego a sporo go trzeba
    tam takie itemy perełki plus sporo super paszy
    inne sprawdzam i biorę szczególnie kupony
    nie odpuszczę [​IMG]

trochę jest misji z pomocnikami ale to na bieżąco będę odpalać

tylko teraz na już muszę brać kiedy nie potrzebuję a tak pomocników odpalałam gdy siania w brud :sleepy::sleepy::cry: przeważnie gdy mroki otwarte eh
    nie da się tego tak na raz machnąć :sleepy:
    o Brokula mam zrobionego
    to były czasy kiedy mroczne misje były moim celem ;)
    misje a targ wspólnie się uzupełniają
    gracz potrzebował kupił na targu
    miał za dużo sprzedał
    był ruch

po tej zmianie to nie wiem co dalej z tym wszystkim
    co przyniosą zmiany ?
    czy one będą korzystne dla farmeramy
    oby

bogusiak80 i Yabolek lubią to.
  2. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Ło matko z córką, ale dobrobyt będzie xD

Tylko na skróty, aby te wartościowe zgarnąć i tym cudownym sposobem unikam pnącza. Mam nadziej ze usuną zadania z tymi rzędami do których wstyd się przyznać xD. Chodzi min. o nagrodę w "Wilk z sąsiedztwa". Wisi u mnie w spółdzielni tyle czasu na pnączowym zadaniu, to może i to usuną. Towar jest, ale nie będę zaśmiecał cudownego pnącza takim żałosnym kikutemxD

U mnie Brokul wciąż nie skończony, może i tego się pozbędę.

Nie zdziwię się jak przywrócą misje później, jakoby na prośby graczy tylko nagrody będą jak te za kolorowe leniwce.

Po tych wszystkich ostatnich zagraniach BP, to albo bieda aż piszczy, albo chciwość skrzyżowała się z zachłannością.

agniecha$ lubi to.
  3. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Aga, skąd ten kupon, też przygarnę chętnie? :D

agniecha$ lubi to.
  4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Przeglądam na wyrywki misje
    Uwaga złodziej w nagrodę cylinder iluzjonisty
    tylko że tam wołają ogrom mango

wyrwę choćby nie wiem co :p
    nie nadążam pakować i wystawiać xD
    zastanawiam się czy raczej nowe najnowsze po zmianach już , misje nie będą do wykonania w określonym czasie i do usunięcia :sleepy:
    także nie będzie jak z pomarnczowymi traszkami / biedronkami że sobie czekają albo od razu działam i mam albo figa z makiem :sleepy:

najtrudniej do wykonania mroczne i czasówki bo nie ma za bardzo kiedy /ilości kosmos
    ale musze przejrzeć
    od Franka ale jak masz Dolinię to kuponu nie dostaniesz dostałaś inny prezent :sleepy:

Yabolek lubi to.
  5. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Dzięki :D Nie mam doliny bo jakoś mnie do siebie nie przekonuje, a 2500 gwiazdek ciężko mi uzbierać :oops:

agniecha$ lubi to.
  6. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Ta akurat sama się zrobiła. Chyba. Miałem non stop mango xxl na wodospadach. Może i stawiałem pełne pola mango pod jelenia i bonusy ale nie pamiętam. Rośliny z koszyka i trochę dosiane.

Przejrzałem skrzynki. 1300 sp wpadło. Skrzynie z kolorowymi zwierzakami też poszły do otwarcia. Zobaczymy w poniedziałek czy wyjdę na + z sp, ale na pewno fl przybędzie.

aha, nie ma sensu pocieszać "poszkodowanych". To nie jest ich wina, przecież.